31 Ekim 2020
18:09
İzmir’de yıkılan evlerin yenisi yapıp teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Atatürk Şehir Stadyumu'nda düzenlenen Van 7.Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Deprem anından itibaren bakan, milletvekili, tüm kurumlarımız, Kızılayımız, AFAD'ımız, hep birlikte İzmirli kardeşlerimizin imdadına koştuk. İzmir'deki depremde evleri yıkılan vatandaşlarımıza inşallah en kısa sürede yenilerini yapıp teslim edeceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:
İzmir'de yaşanan depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. İzmir'e geçmiş olsun diyorum. Deprem anından itibaren bakan, milletvekili, tüm kurumlarımız, Kızılayımız, AFAD'ımız, hep birlikte İzmirli kardeşlerimizin imdadına koştuk.
Yaşadığımız her sarsıntıyla bir kez daha hatırlıyoruz. Uzun yıllar boyunca vesayetçi zihniyetin en çok ihmal ettiği şey konutlardır.
İzmir'deki depremde evleri yıkılan vatandaşlarımıza inşallah en kısa sürede yenilerini yapıp teslim edeceğiz.
Güncelleme:
31 Ekim 2020 18:13
BENZER HABERLER