Kandıra off road ekibi, Ereğli’den şampiyonlukla döndü
28 Haziran 2022 21:20

Kandıra off road ekibi, Ereğli’den şampiyonlukla döndü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gerçekleşen off road doğa sporları yarışlarında, Kandıra rüzgârı esti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde düzenlenen off road doğa sporları yarışlarına, Türkiye’nin dört bir yanından katılan yarışmacıların yanı sıra, Kandıra’dan tanıdık bir isim katıldı. Kandıra doğa sporları ve Opel Frontera dünyasını kuran, “Fronterayla fısıldayan adam" adıyla anılan Saim Uslu ve ekibi, Ereğli’de Kandıra rüzgârı estirdi.

“Kandıra’ya üç kupayla döndü”

Saim Uslu’nun eşi Gönül Uslu’nun şampiyon olduğu off road yarışında; Uslu ve ekibi, yeni geliştirdiği motor teknolojisini Ereğli’de test ederek, muhteşem bir sonuç elde etti. 8 yarışta arıza dahi yapmayan araçlarıyla, Türkiye’nin gündeminde kendisinden söz ettirmeyi başaran Uslu ve ekibi, Kandıra’ya üç kupayla döndü.

“Kandıra off road, Ereğli’de rüzgâr estirdi”

Uslu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Kandıra off road doğa sporları, Zonguldak Ereğli’de rüzgâr estirdi. 3 kupa ile döndük. Emeği geçen Ereğli Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, jandarma teşkilatımız ve Herkülün ateşine katkıda bulunan, destekleyen ve tüm Opel Frontera dünyası grubuna teşekkür ederim” dedi.

 

Güncelleme: 28 Haziran 2022 21:26
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Kemalettin Sarıkaya 00:59 - 29 Haziran 2022

Gercek olan dostluk kardeslik,insanlari dogayla bulusturmak,gerek kisiligi gerekse ustaligiyla buladar insani pesinden getirebilen saim uslu ya ve konuya egilen siz degerli basin mensuplarina tesekkur ederiz.

0 Beğenmedim
BENZER HABERLER
fizyoterapist
kaan uçar masaüstü
X