KANDIRA’DA PAZAR GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI KONTROL ALTINA ALINDI
16 Nisan 2020 12:34

KANDIRA’DA PAZAR GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI KONTROL ALTINA ALINDI

Kandıra’da koronavirüs önlemleri kapsamında semt pazarlarının giriş çıkışları Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetiminde yapılıyor. Vatandaşlar ateşleri ölçülüp ellerine dezenfektan sıkıldıktan sonra pazar alanına alınıyor. Zabıta ekipleri de gün boyunca pazarda dolaşıp güvenliği sağlıyor.

Pazar alanında sosyal mesafeyi sağlayan zabıta ekipleri alınan kararlar kapsamında, belirlenen giriş ve çıkışlar haricinde diğer tüm alanları bariyer ile kapatarak pazarlara kontrolsüz giriş ve çıkışları da engelledi.

Vatandaşlarımız sağlığı için her türlü tedbir ve önlemi alıyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Belediye olarak Cumhurbaşkanlığımız ve bakanlıklarımızın genelgeleri doğrultusunda salgın ile mücadelemizi tüm kurum ve kuruluşlarımızın işbirliği ile sürdürüyoruz. Belediye hizmet binamızda olduğu gibi semt pazarlarımızda da vatandaşlarımız için el dezenfektan istasyonu oluşturduk. Pazara gelen vatandaşlarımıza maske dağıtıyoruz,  ateşleri ölçüldükten sonra pazar girişine müsaade ediyoruz. Hemşerilerimizden zorunlu olmadıkları sürece evlerinde çıkmamalarını istirham ediyoruz. Bu zor günlerde birbirimize destek olalım.” İfadelerini kullandı.

Güncelleme: 16 Nisan 2020 12:36
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
Dr. Emre Erdoğan
X