Kandıralılar Derneği’nde Yeni Yönetim Görev Dağılımını Yaptı
Kocaeli Kandıralılar Derneği’nde başkanlığa seçilen Baturhan Üretürk ve ekibi, ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını tamamladı.
Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Kocaeli Kandıralılar Derneği 17. Olağan Genel Kurulu, yoğun katılımla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde yapılmış, mevcut başkan Salim Yaşar’ın aday olmadığı kongrede başkanlık görevine Baturhan Üretürk seçilmişti. Genel kurulun ardından yeni başkan Baturhan Üretürk başkanlığında toplanan yönetim kurulu, görev dağılımını gerçekleştirdi.
“Birlik ve dayanışmayı güçlendireceğiz”
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Baturhan Üretürk, yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı. Üretürk, “Kandıralılar Derneği olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecek, hemşehrilerimiz arasındaki dayanışmayı artıracak çalışmalar yapacağız. Derneğimizi daha aktif, daha kapsayıcı ve daha güçlü bir yapıya kavuşturmak için yönetim kurulumuzla birlikte yoğun bir şekilde çalışacağız” dedi.
Yeni dönemde sosyal, kültürel ve dayanışma odaklı projelere ağırlık vereceklerini belirten Üretürk, “Tüm hemşehrilerimizin desteğiyle Kandıralılar Derneği’ni daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Yeni Yönetim Kadrosu Belli Oldu
Yapılan görev dağılımına göre;
- Baturhan Üretürk – Yönetim Kurulu Başkanı
- Altınay Uçar – Yönetim Kurulu Başkan Vekili
- Erdoğan Görgün – Başkan Yardımcısı
- Harun Reşit Kocagöz – Başkan Yardımcısı
- Mehmet Bayrak – Başkan Yardımcısı
- Salih Horos – Genel Sekreter
- Ahmet Acar – Muhasip
- Pınar Arslan – Üye
Denetleme Kurulu da Belirlendi
Derneğin denetleme kurulu da şu isimlerden oluştu:
- Emel Ceylan Balcıoğlu – Denetleme Kurulu Başkanı
- İbrahim Yılmaz – Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı
- İbrahim Üzmez – Üye
- Recep Şenol – Üye
- Volkan Bulgurcu – Üye