KARTEPE’DE EN NEŞELİ BAYRAM
26 Mayıs 2020 00:15

KARTEPE’DE EN NEŞELİ BAYRAM

Covid-19 pandemisine karşı Ramazan Bayramı süresince uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Kartepe genelinde mini otobüs/sokak konserleri düzenlendi.

KARTEPE’DE BU BAYRAM ŞEKER TADINDA GEÇTİ

Covid-19 önlemleri kapsamında Ramazan Bayramı süresince sokağa çıkma kısıtlamasına özel Kartepe genelinde gereken tüm önlemler alındı. Yaklaşık 3 aydır zorunlu kalmadıkça evlerinden dışarı çıkamayan özellikle çocuk ve yaşlı hemşehrilerine Ramazan Bayramı’nın coşkusu, neşesini evlerinde yaşatmak isteyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman bayrama özel  sokak konserleri düzenletti.

 

EĞLENDİREN BAYRAM SÜRPRİZİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile özel olarak sokak etkinlikleri otobüsüne dönüştürülen araç Kartepe’nin cadde ve sokaklarını turlarken Kartepelilerin Ramazan Bayramı mutluluğu ikiye katlandı. Covid-19 tedbirlerinden dolayı bayramı evlerinde geçiren Kartepeliler canlı konser ile keyifli dakikalar yaşadılar. Evlerinin balkonlarından çalan şarkılara eşlik eden Kartepeliler bu anları kendi cep telefonlarıyla ölümsüzleştirerek sosyal medya da paylaşmayı ihmal etmediler.

 

İNŞALLAH EVLERİMİZDE KUTLADIĞIMIZ SON BAYRAM OLSUN

Kartepelilerin Ramazan Bayramı sevincine otübüsün üzerinde hemşehrilerini selamlayarak ortak olan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, bu neşeli sürprizle Kartepelilerin gönlünü bir kez daha kazandı. Zaman zaman otobüsten inen Belediye Başkanı Kocaman, Kartepeli çocuklara hediyeler vererek bayramlarını da kutlayarak, onları sevindirmeyi ihmal etmedi. Kartepelilerin Ramazan Bayramı’nı tekrar kutlayan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Ramazan Ayı’mızı salgına karşı alınan tedbirlerle geride bırakarak Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı bayramı evlerinde geçiren Kartepeli hemşehrilerimize bir nebze olsun bayram sevincini yaşatmak için böyle süprizli bir sokak konseri düzenledik. İnşallah bu evlerimizde kutladığımız son bayram olur. Kartepeli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım. Allah nicelerine sağlıkla kavuşmayı ve sevdiklerimize sarılabilmeyi nasip etsin” açıklamasında bulundu.
 
 
Güncelleme: 26 Mayıs 2020 00:17
BENZER HABERLER
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
medyanos
Toyota
X