Kartepe’de Gençler Yeteneğini Konuşturdu
20 Kasım 2025 13:55

Kartepe’de Gençler Yeteneğini Konuşturdu

Kartepe Belediyesi Derbent Gençlik Kampı’nda lise öğrencileri deri malzemelerle gözlük kılıfı yapmayı öğrendi. Uygulamalı eğitimle, gençler el becerilerini geliştirerek, üretim süreçlerini deneyimledi.

HABER MERKEZİ Tüm haberleri

Keyifli ve Öğretici Bir Atölye
Atölye boyunca Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi öğrencileri temel deri işleme teknikleri, kesim yöntemleri ve dikiş uygulamalarını öğrendi. Öğrenciler, kendi tasarımlarını ortaya koyarak hem eğlendi hem de yeni bir beceri kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Üretmenin Gururunu Yaşadılar
Gençlerin yaratıcılığını ortaya çıkaran interaktif bir ortamda gerçekleşen atölye sonunda öğrenciler, kendi elleriyle gözlük kılıflarını hazırladı. Gençler kendi kişisel zevkini yansıtan bir ürün üretmenin mutluluğunu yaşadı ve yeni bir beceri öğrenmenin heyecanını paylaştı.

Güncelleme: 20 Kasım 2025 13:59
BENZER HABERLER
KOTO
kaan uçar masaüstü
X