Kaymakam Cinbir, Emniyet Mensuplarını unutmadı
11 Nisan 2021 11:17

Kaymakam Cinbir, Emniyet Mensuplarını unutmadı

İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Emniyet Müdürü Erhan Soylu ile birlikte Kandıra gişelerdeki başta olmak üzere çeşitli noktalarda görev yapan denetim ekiplerini ziyaret edip pişmaniye ikram ederek Emniyet Mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı.

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Cinbir yaptığı açıklamada, “Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden itibaren halkımızın can ve mal güvenliğini korumak, çağdaş hukuk devleti anlayışı ile kamu düzenini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmış ve günümüzde de aynı azimle bu görevi sürdürmeye devam etmektedir. Her toplumsal sıkıntı ve afette olduğu gibi yaşadığımız bu zorlu ve çetin süreçte, Kovid-19 salgını ile mücadelede kendilerine verilen görevleri büyük bir özveri ile yapan emniyet mensuplarımıza takdir ve teşekkürlerimizi sunuyorum.

 

"SAĞLIK VE MUTLULUK DİLİYORUM"

Emniyet Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünde, 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum.  Bu vesileyle; halkın huzur ve güvenliği için hayatını ortaya koymaktan çekinmeyen yiğitlerimizi, aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Kahraman Gazilerimize ve tüm Emniyet Mensuplarımıza sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Güncelleme: 11 Nisan 2021 11:20
BENZER HABERLER
fizyoterapist
kaan uçar masaüstü
X