“KENDİ ÇÖPÜNÜ ÖRTMEYE ÇALIŞAN SİZSİNİZ”
17 Ağustos 2022 17:08

“KENDİ ÇÖPÜNÜ ÖRTMEYE ÇALIŞAN SİZSİNİZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, Büyükşehir Belediyesi’nin hafriyat atıklarını İzmit Belediyesi'nin arazisine kaçak bir şekilde döktüğü iddialarına cevap verdi. Ayaz yaptığı açıklamasında;” Elinizde kameralarla kavga ve iftira alanları oluşturmaya çalışıyorsunuz. Büyükşehir tarafından zaten tespit edilmiş ve gerekli işlemlerin yapıldığı bir olaydan; mal bulmuş mağribi gibi nemalanmaya çalışmak sadece size yakışan bir harekettir. İfadelerini kullandı.


İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirdiği yenileme çalışmaları esnasında çıkan hafriyat atıklarını kaçak bir şekilde İzmit Belediyesinin arazisine döktüğünü iddia etti. Büyükşehir Belediyesi’ne iş yapan müteahhit firmaya ait olduğu öğrenilen harfiyat kamyonu döküm esnasında İzmit Belediyesi personeli tarafından kayıt altına aldı. Bu görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, Büyükşehir’e yüklenen Başkan Hürriyet’e çok geçmeden Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz’dan cevap geldi.


“BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN ZATEN TESPİT EDİLMİŞ “

Ayaz, yaptığı açıklamasında; “İşte bir kez daha yakalandınız ve baltayı taşa vurdunuz. Yapmak istediğiniz tek şeyin Büyükşehirle kavga etmek olduğunu bir kez daha ispat ettiniz. Elinizde kameralarla kavga ve iftira alanları oluşturmaya çalışıyorsunuz. Büyükşehir tarafından zaten tespit edilmiş ve gerekli işlemlerin yapıldığı bir olaydan; mal bulmuş mağribi gibi nemalanmaya çalışmak sadece size yakışan bir harekettir. Bir kez daha kendinize yakışan bir şekilde davranarak bizi yanıltmadığınız için sizi tebrik ediyorum.

“YAPTIĞINIZ REZİLLİKLERİNİZİ ÖRTMEYE YÖNELİKTİR”

Kendinize ait olan bir alanda müteahhit firma kamyonlarının hafriyat dökmesine göz yumup, müdahale etmek yerine kamera çekimi yaparak, Büyükşehir yapıyormuş gibi göstermeye çalışarak neyi örtmeye ve neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz?16 Ağustos 2022 tarihinde saat 14.30’da hafriyat dökümü olayı Büyükşehir tarafından tespit edilmiş ve ivedilikle gerekli işlemler yapılmıştır. Zaten Büyükşehir Belediyesi tarafından müteahhit firma hakkında gerekli işlemlerin yapıldığı bir olayı saatler sonra kamuoyunun gündemine taşımak, ancak ve ancak geçmişte aynı bölgede yaptığınız ve tüm kent tarafından bilinen rezilliklerinizi örtmeye yöneliktir.

“ERDEMDEN ÇOK UZAKSINIZ”

Olay aslında yayınladığınız videoda da görüldüğü gibi tarafınızca çöplük haline getirilen ve çevre sakinleri tarafından şikayet edilen alana müteahhit firmaya ait kamyon şoförünün hafriyat dökmesinden ibarettir. Videonuzda çöp dediğiniz, sonra hafriyat diye düzelttiğiniz konuyla ilgili tutanak tutulmuş ve gerekli işlemler anında yapılmıştır.
“KENDİ ÇÖPÜNÜ ÖRTMEYE ÇALIŞAN SİZSİNİZ”
Hafriyatı döken müteahhit firma, tutanak tutup cezai işlem uygulayan Büyükşehir Belediyesi; şov yapan, iftira atan, kumpas kuran ve kendi çöpünü örtmeye çalışan sizsiniz… Kamuoyunu yanıltıp kumpas kurduğunuz için sizi özür dilemeye davet ediyorum. Ama siz bu erdemden çok uzaksınız…”dedi.

 

Güncelleme: 17 Ağustos 2022 17:14
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X