Kılıç Gurup’tan yeni bir girişim
30 Kasım 2020 11:51

Kılıç Gurup’tan yeni bir girişim

Koronavirüs günleri Körfez’de ki iş adamlarını yeni iş kollarında arayış yapmaya yönlendiriyor. Giyim alanında Körfez Ağadere Caddesinde uzun zamandır giyim sektöründe başarıyla hizmet veren Kılıç Gurup, oto yıkama ve dezenfektan üzerine yeni bir alanda faaliyete başladı.

Vedat Kılıç, yeni iş alanlarında arayış dönemi başladığını ve evler, iş yerleri kadar hijyenin önemli olduğu araçlarda da yıkama ve dezenfektan üzerine  hizmet sektörü oluştuğunu belirterek, gelişmeler üzerine bu alanda da faaliyete geçtiklerini söyledi.

TütünçiftlikKuzey mahallesi Bankalar caddesi üzerinde Otel Çınar park yanında hizmete başlayan işletmede, self servis olarak 2 lira ücretle iç dış yıkama yapılabiliyor. İsteğe göre dezenfektan hizmetinin de olacağı iş yerinin yol üstü olması ve trafiğin yoğun olduğu noktada bulunması nedeniyle rağbet görmesi bekleniyor.

Güncelleme: 30 Kasım 2020 11:52
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
Dr. Emre Erdoğan
X