Kimse üşümesin diye terliyorlar…
28 Ocak 2021 16:38

Kimse üşümesin diye terliyorlar…

Başkanın talimatı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.

‘’Kandıra’da bir kişi bile üşüyorsa bizim ısınmaya hakkımız yok’’ talimatı verdiği öğrenilen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın talimatı doğrultusunda Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yağmur çamur demeden odun tedarik ve dağıtım çalışmalarına devam ediyor.

Kandıra Belediyesi 2020 yılından bu güne kadar ihtiyaç sahibi 400 aileye 450 ton yakacak odun yardımında bulundu. Yağan kar ve havaların yeniden soğuması nedeni ile dağıtılacak odun ihtiyacının karşılanması için doğal ve zor şartlarda ter döküyor.

Alınan Bilgilere göre, 2020 yılından bu güne kadar Kandıra Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce, cadde ve yolların yanı sıra mezarlıklardaki ağaçların budanması ve kesilmesiyle elde edilen 450 ton odun, ihtiyaç sahibi 400 ailenin evlerini ısıttı.

Odun tedarik etmek üzere çalışan işçilerden Özkan Durmuş AA muhabirine yaptığı açıklama da, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın verdiği talimat doğrultusunda fakir fukaranın odun ihtiyacını karşılamak üzere çalıştıklarını ifade etti. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın ‘’ Kandıra’da bir kişi dahi üşüyorsa bizim ısınmaya hakkımız yok’’ sözünü hatırlatan Özkan, ‘’ Kandıra’da üşümeyen insan kalmasın. Onlar üşürken bizim ısınmaya hakkımız yok talimatı doğrultusunda fakir fukaranın odun ihtiyacını karşılamak için bu zor hava şartlarında buradayız’’ dedi.

Güncelleme: 28 Ocak 2021 16:42
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X