
KOVİAD, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı Kahvaltıda Ağırladı
Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği (KOVİAD), Nisan ayı buluşmasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı konuk etti. Kentin önde gelen 52 iş insanının katılım sağladığı kahvaltı programı, Kocaeli’nin ekonomik vizyonu ve iş dünyasına yönelik yatırımlar açısından önemli bir platform sundu
Programda, kentteki ticari gelişmeler, belediyenin iş dünyasına yönelik projeleri ve girişimcilik alanındaki beklentiler ele alındı. Sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekle bilinen Başkan Büyükakın, dernek üyeleriyle birebir görüşerek hem KOVİAD’ın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı hem de iş insanlarının taleplerini dinledi.
KOVİAD üyeleri, iş dünyasının öncelikli ihtiyaçlarını ve beklentilerini Başkan Büyükakın’a iletirken, Belediye Başkanı da tüm taleplere olumlu yaklaşıp ilgili birimlerle iş birliği sağlanması yönünde destek sözü verdi.
Toplantıda konuşan Başkan Büyükakın, KOVİAD’ın kent vizyonuna katkı sağlayan önemli bir yapı olduğunu vurguladı. Derneğin üstlendiği misyon ve vizyonun Kocaeli için değerli bir marka oluşturduğunu belirterek, bu tür istişare toplantılarının daha sık yapılması gerektiğinin altını çizdi.
Program, günün anısına çekilen toplu fotoğraflarla son buldu.