MEMUR-SEN MİLLİ İRADE MEYDANI'NDA
Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın ve Konfederasyon üyesi 11 sendikanın genel başkanları, sendikalar ,Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın katılımıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü Milli İrade Meydanı'nda kutlandı.

Kocaeli Milli İrade Meydan'ında 1 Mayıs coşkuyla kutlandır. Kartepe Belediyesi Halk oyunları ekibi meydan'da büyük bir coşkunun oluşmasını sağladı. Kocaeli İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 1 Mayıs hakkında şunları söyledi:
GERÇEK HAKKI, GERÇEK ADALETİ
İzmit Belediye başkanı Nevzat Doğan, "Alın teriyle emekleri ile ülke topraklarını sulayan çok değerli emekçi kardeşçilerim, hepinizi saygılarım ile selamlıyorum. Emeğin başkenti diye nitelendeceğimiz kentimizde kutlanması açısından gurur duruyoruz. Bizler hedefimizi belirlemiş, tarafımızı net olarak göstermiş ülke sevdalısı insanlar olarak, her durumda tarafımızı açıkça belli etmişizdir. Hak dendin mi, adalet dendi mi,ezan dendi mi, tarafımız bellidir. Belkide bu yüzden Memur-Sen'le bu adar yakınız. Birçok etkinliği birlikte yapmak umuduyla her zaman hakkın adaletin alınterinin savunucusu olmaya, gerçek hakkı, gerçek adaleti savunan nice 1 Mayısları kutlamak dileğiyle" diye konuştu.
HAKKI KAYBETMEYELİM
Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,''1 mayıs emek günümüzün alın teri günümüzün hayırlı olmasını tüm çalışanlarımız için geleceklerini aydınlatmasını temenni ediyor hepinizi selamlıyorum. Hakkı kaybetmeyelim. Görevimiz her zaman hakkı ayakta tutmaktır. Bu sadece işçinin memurun değil her yerde hak vardır. Bizim inanç değerlerimiz de çalışanın hakkı bizim çok değerlidir. Alın teri kurumadan hak verilmelidir.Bu bir görevdir''dedi.

MEYDANDA BULUŞAN SENDİKALAR
Emekli Memur Sen, Memur Sen Kadın Komisyonu, Engelli Memur Sen Genç Memur Sen ,Kültür Memur Sen Ulaştırma Bir Sen, Koç bir Sen Sağlık Sen,Diyanet Sen Eğitim Bir Sen Birlik Haber Sen