Yaşar Ailesinden Mevlid Daveti: Merhume Naciye Yaşar Vefatının Sene-i Devriyesinde Dualarla Anılacak
Kandıra Yusufça Gebeli Mahallesi sakinlerinden merhume Naciye Yaşar, vefatının 4. yılında dualarla anılacak.
Merhumenin eşi, aynı zamanda Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Salim Yaşar tarafından yapılan açıklamada, vefatının sene-i devriyesi münasebetiyle düzenlenecek mevlid programına tüm dost ve hemşehriler davet edildi.
Merhume Naciye Yaşar’ın ruhuna ithafen okutulacak Kur’an-ı Kerim ve mevlid programına katılımın, Yaşar Ailesi için büyük bir anlam taşıyacağı vurgulandı. Programın ardından gelen misafirlere yemek ikramı da yapılacağı belirtildi.
Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Salim Yaşar, yaptığı açıklamada “Eşim merhume Naciye Yaşar’ın vefatının birinci yılında dualarla yad edilmesini temenni ediyoruz. Tüm dostlarımızı, komşularımızı ve kıymetli hemşehrilerimizi bu anlamlı günde yanımızda görmekten onur duyarız” ifadelerine yer verdi.
Merhume Naciye Yaşar’a Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.
Mevlid Programı Detayları:
Yer: Yusufça Gebeli Mahallesi Camii, Kandıra
Tarih: 1 Ağustos 2025 Cuma
Saat: 11.00 (Öğle namazı öncesi)
Not: Mevlid sonrası yemek ikramı yapılacaktır.