MOBESKO Yönetimi güven tazeledi
02 Mart 2020 12:26

MOBESKO Yönetimi güven tazeledi

Mobesko Site Yönetimi’nin kat malikleri olağan genel kurulu gerçekleştirildi. 13 gündem maddesinin görüşüldüğü genel kurulda, tüm maddeler oy birliği ile karara bağlandı. Başkan Şenol Başoğul ise üyelerine teşekkür etti

MOBESKO Mobilyacılar Dünyası Site Yönetimin’nin 2019 yılı kat malikleri olağan genel kurulu toplantısı önceki gün yapıldı. Site Yönetimi Konferans Salonu’nda yapılan genel kurulda Divan Başkanlığı’na Kani Baştürk seçilirken, saymanlığı Ramazan Başoğul ve katip üyeliği Hünkar Başoğul üstlendi. Mobesko Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Aydın, Mehmet Ali Kurt, Sefa Akaydın ve Sebahattin Akpolat toplantıda hazır bulundu.

TÜM MADDELER OY BİRLİĞİ İLE

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda 13 gündem maddesi görüşüldü. 2019 yılı bilançosu, faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu oy birliği ile kabul edildi. Tek liste ile seçime giden MOBESKO Yönetimi, güven tazeleyerek yeni dönemde daha güçlü çalışmalara imza atacaklarının sözünü verdi. Mobesko Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul, toplantının ardından gündem maddelerinin tümünün oy birliği ile alınmasından dolayı üyelere teşekkür etti.

 

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Şenol Başoğul (Başkan)

Murat Aydın

Mehmet Ali Kurt

Sefa Akaydın

Mesut Baştürk

Nesip Çomaklı

Halil Çakılcı

 

 

Güncelleme: 02 Mart 2020 12:28
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X