“MUHALEFET HER GEÇEN GÜN HIRÇINLAŞTI”
AK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısında konuşan, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş;” Bu partiyi milletin ta kendisi kurdu. Siz kurdunuz. Bugüne kadar önümüz gelen her sandıkta 15 seçim oldu, iradesini millet olarak sandığa AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olarak yansıttı. Bunun etkisinin altında kalan muhalefet her geçen gün hırçınlaştı.” Dedi.
AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Toplantısı bugün Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu ve Serpil Yılmaz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Sait Mete, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve partililer katıldı. Program akışına geçmeden önce Bartın maden şehitleri için dualar okundu.
“MUHALEFET HER GEÇEN GÜN HIRÇINLAŞTI”
Toplantıda Konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş; “Bu partiyi milletin ta kendisi kurdu. Siz kurdunuz. Bugüne kadar önümüz gelen her sandıkta 15 seçim oldu, iradesini millet olarak sandığa AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olarak yansıttı. Bunun etkisinin altında kalan muhalefet her geçen gün hırçınlaştı. Vefasız değil bu millet. Sizi de görüyor. Altılı, yedili, sekizli neyse. Toplanıp dağıldınız. Tek bir bildiri okudunuz: Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı. Cumhurbaşkanımız bugün Kemal Bey’e hodri meydan dedi. ‘Aday olduğunu açıkla gel’ dedi. Aday olmak istiyor, soruyor. Amerika’ya gitti icazet alabilir miyim diye. Herhalde alamadı; 8 saat kayıp zaman var. Tek dayanağı millet ama millete soramıyor.
“KARAMÜRSEL TEŞKİLATLARI BAŞARIYLA YERİNE GETİRDİ”
2023’te güçlü bir şekilde sandıktan çıkacağına inancımız tam. Rehavet yok. Kocaeli teşkilatları bu noktada en hazırlıklı teşkilat yapısına sahip. Sürekli çalışıyor. Kocaeli’de 290 bin civarında üyemizi tek tek ziyaret ederek üzerimize düşen görevi yapacağız. Bu bizim için yapacağız. Milletimizle olan buluşmaları ihmal etmeyeceğiz. 28 Ekim’de Ankara’da olacağız. Şimdiden takvimlerinize işleyin. Otobüslerimiz hazırlanıyor, hep beraber Ankara’ya gideceğiz inşallah. Karamürsel teşkilatları bugüne kadar üzerine düşen her görevi başarıyla yerine getirmiştir. Hem genelde çalışmalarla hem de yerel hizmetler konusunda tecrübeli İsmail başkanımızın çalışmalarıyla, belediye başkanlarımızın çalışmalarıyla Karamürsel’de halkımızın karşısına başımız dik çıkabiliriz. Gerisi çalışmak.”