“MUHALEFET NE YAPIYOR NE YAPTIRIYOR”
AK Parti Körfez İlçe Danışma toplantısında konuşan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna; “Biz isteriz ki muhalefette gelse çalışsa ama biz alıştık, onlarında bir tarzı var. Ne yapıyorlar ne de yaptırıyorlar” dedi.
AK Parti, Üç ayda bir tekrarlanan ilçe danışma meclislerine yeniden başladı. Hem teşkilatın beklenti ve önerileri dinlenecek, hem de 2023 seçimlerine doğru yol haritası hakkında son bilgiler paylaşılacak. Danışmanlar Kartepe, Gebze, Çayırova ve Darıca'nın ardından bugün Körfez ile devam etti. AK Parti Körfez İlçe Danışa Toplantısı bugün Tütün Çiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
GENİŞ KATILIM
Genişletilmiş İlçe Toplantısına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek ve partililer katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna; “ “Maşallah Körfez salon içini ve dışını doldurdunuz. Muhteşemsin Körfez, bir başkasın bu akşam tarih yazmaya devam ediyorsunuz, Cumhurbaşkanımıza hizmetlerimize sahip çıkıyorsunuz.
Cumartesi günü yüreğimiz yandı. 41 işçi kardeşimiz şehit oldu. Kendilerine Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim bizi bu kazalardan korusun. Teşkilatımızın Körfez ölçeğinde kurulduğu günden bu yana teşkilatımızın her kademesinde görev yapan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Biz de gece gündüz çalışarak bütün gücümüzle daha yukarılara taşıyacağız. Elbette çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız her gün 10 program yapıyor.
“DURMADAN ÇALIŞTIK”
Bu yaz hiç durmadan çalıştık. Milletvekillerimiz, Büyükşehir belediye Başkanımız. Arı gibi
Karınca gibi çalıştık. Bir hedefimiz var bu kutlu yürüyüşümüzü engellemeye çalıştılar ama asla engelleyemeyecekler. Teşkilatlarımız ile bu yaz çok çalıştık, milletvekillerimiz sahadaydı.
Büyükşehir Belediye Başkanımız kongre merkezimizde her hafta seminer festival ve bugün de en fazla staj veren belediye başkanımız Cumhurbaşkanımızdan ödül aldı ve ayağının tozu ile geldi. Durmak yok yola devam.
“MUHALEFET NE YAPIYOR NE YAPTIRIYOR”
Körfez belediye Başkanımız gece gündüz çalışıyor. Altyapıdan Üstyapıya. Hiçbir sıkıntı çekmeden Körfez’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz bu hedefleri elbette çok çalışarak gerçekleştireceğiz. Biz isteriz ki muhalefette gelse çalışsa ama biz alıştık, onlarında bir tarzı var. Ne yapıyorlar ne de yaptırıyorlar.
Gerçekten şükrediyorum böyle bir teşkilata sahip olduğum için. Biz de Körfez ölçeğinde Cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız. 2023 seçimlerinde gece gündüz çalışarak, Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız. “ dedi.
NE YAPMAMIZ GEREKTİĞİN BİLİYORUZ
Ardından konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir; “ AK Parti sırdan bir teşkilat değildir. Bugünlere yılın her günü her saatini hizmete adayan büyüklerimizin gayreti ile geldik. Gelecek nesillere daha güçlü Türkiye bırakmak istiyorsak aynı anlayışla çalışmamız gerekiyor. Görevimiz ne olursa olsun bu davanın neferiyiz. 100 yılın seçimine giderken biz kadınlar dünü görerek bugün ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Seçim sürecinde Cumhurbaşkanımıza daha fazla destek vermeye hazırız. Açılmadık kapı, sıkılmadık el kalmayacak. İlçe kadın kolları başkanı olarak ekibim ile birlikte göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeye devam ediyoruz. Haftalık bütün toplantılarımızı aksatmadan düzenliyoruz. Cumhurbaşkanımızın selamını ileterek hasta, üye ve taziye ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Projemiz kapsamında esnafımıza “çaylar sizden simitler bizden” diyerek değerli esnafımızı ziyaret ediyoruz. AK Parti ailemize yeni üyeler kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımız süresince bizlerden desteğini esirgemeyen belediye başkanıma şükranlarımı sunarım.”