Mutlu, Öldürülen köpekleri görmezden geldi! Hürriyet’i savundu..
Yaşanılan vahşetin ardından günlerdir sesi soluğu çıkmayan Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, katledilen Köpekler için tek kelime etmezken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i savundu
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, tüm siyasilerin şiddetle kınadığı köpek ölümlerini iki satır yazıyla geçiştirerek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı samimiyetsiz paylaşımla gündemine taşıdı.Köpek ölümlerinin sorumlularına tek kelime etmeyen Mutlu, haysever vatandaşların tepkisini "Siyasi linç" olarak yorumladı.
Başkan Hürriyet’i savundu
Günlerdir köpek ölümleri ile ilgili tek kelime etmeyen Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, olayın failleri İzmit Belediyesi Personeli çıkmasına rağmen” Vurun Fatma'ya kampanyası siyasi bir linçtir. Yorumu yaparak Türkiye’nin gündemine oturan vahşeti basitleştirdi.Sorumlu İzmit Belediyesi iken Başkan Hürriyet'i savunarak tek kelime kınama yapamadı.Paylaşımında insaftan bahseden Başkan Mutlu, köpek ölümlerini istismar ederek siyasi piar derdine düştü.
Mutlu paylaşımında "Kayyum atamalı, hatta kelepçe takıp Silivri'ye tıkmalı.Nereye vardırdınız işi.Bu hazin sonu hiçbir insan istemez.Canlıya acıyalım, köpeğe acıyalım ama insaf ki insaf, insana da acıyalım.Vurun Fatma'ya kampanyası siyasi bir linçtir.Bu tür olayları kimse siyaseti için istismar etmesin."ifadelerini kullandı.
