Muzaffer Gürfidan divan seçiminde fark attı
12 Nisan 2025 16:27

Muzaffer Gürfidan divan seçiminde fark attı

İzmit Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'nin olağan genel kurulu, sanayi sitesindeki kooperatif salonunda yoğun katılımla gerçekleşti. Genel kurulda mevcut başkan Muzaffer Gürfidan, Kemal Çiçek ve Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Onur Okyay başkanlık için yarıştı

Bahar Özdemir Tüm haberleri

Toplam 887 ortağın oy kullanma hakkı bulunduğu seçimlerde, 7 yönetim kurulu ve 3 denetim kurulu üyesi belirlenecek. Genel kurulun başlangıcında üç aday da ayrı ayrı divan listesi sundu. Ticaret Bakanlığı temsilcilerinin gözetiminde yapılan oylamada, divan başkanlığı için en çok oyu Muzaffer Gürfidan’ın önerdiği liste aldı.

Divan Seçiminde Dengeler Değişti

Genel kurulun ilk aşamasında yapılan divan oylamasında, Muzaffer Gürfidan’ın önerdiği Volkan Yılmaz'ın başkan olduğu liste 197 oy aldı. Mehmet Onur Okyay’ın listesi ise 96 oyda kaldı. Adaylardan Kemal Çiçek, Gürfidan’ın listesinin öne geçmesi üzerine divan listesini oylama sırasında geri çekti.

Yoğun katılımla gerçekleşen genel kurulda, üyeler oy kullanmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Divan başkanlığına Volkan Yılmaz’ın seçilmesiyle genel kurul resmi olarak başladı.

Güncelleme: 12 Nisan 2025 16:49
BENZER HABERLER
emel durak masaüstü
lunapark
miğfer güvenlik
efe vinç
kaan uçar masaüstü
bemove beyza erenkaya masaüstü
noıx masaustu
nutat masaüstü
X