28 Şubat 2021
16:49
Nevzat Doğan kızlarıyla çok mutlu
2019 Yerel Seçimlerinde İzmit Belediye Başkanlığı’na yeniden aday olmayan Nevzat Doğan, mesleği olan doktorluğa geri dönmüştü.
İzmit’in 10 yıllık eski başkanı Doğan, başkanlık görevinden ayrıldıktan sonra ortağı olduğu hastanede koordinatörlük yapmaya başladı.
DAHA ÇOK VAKİT AYIRIYOR
Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Nevzat Doğan, hesaplarında sık sık fotoğraf paylaşımı yapıyor. İzmit Belediye Başkanlığı görevini bırakması sonrası kızlarına daha çok vakit ayıran eski başkan, bugün yaptığı paylaşımda büyük kızı Mimar Ece Doğan’ın doğum gününü kutladı.
Nevzat Doğan yaptığı paylaşımda, “Mimar Ece Doğan’ın her doğum gününde, ilk defa baba olma heyecanı ve mutluluğunu bir daha yaşarım. Allah’a ne kadar şükretsem azdır” ifadelerine yer verdi.
Güncelleme:
28 Şubat 2021 16:50