ÖĞRENCİLER İÇİN ÖZEL OTOBÜS SEFERLERİ!
03 Ekim 2023 10:30

13. KEZ KİTAP FUARI KİTAPSEVERLER BULUŞACAK ÖĞRENCİLER İÇİN ÖZEL OTOBÜS SEFERLERİ!

Bu sene 13.sü gerçekleşecek olan Türkiye'nin en büyük kitap fuarlarından olan Kocaeli Kitap Fuarı kitap severleri ağırlayacak.

7-15 EKİM ARASI

7-15 Ekim tarihleri arasında Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarı’nda geçen sene 905 bin 946 kişiyi ağırlanmıştı. Bu sayının bu sene daha da artması beklenen fuar öncesinde bir lansman programı düzenlendi. Lansmana Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Yılmaz, organizasyon sorumluları ve basın mensupları katıldı.

ULAŞIM NASIL OLACAK?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu toplantıda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,  “Kocaeli Kitap Fuarı’nda bu sene 1 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırlamayı öngörüyoruz. Dolayısıyla ziyaretçilerimizin Türkiye’nin bu en özel kitap fuarına sorunsuz ulaşabilmesi, ulaşımda sıkıntı yaşamaması için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Öncelikle vatandaşlarımızdan ricam olabildiğince tramvay hattını kullanmaları. Tramvayla Kongre Merkezi durağında inip üst geçitten karşıya geçerek Kongre Merkezi’ne kolaylıkla ulaşım sağlayabilirler. Tramvay seferlerimizi özellikle hafta sonları artıracağımızı vurgulamak istiyorum. Özel araçlarıyla gelecek vatandaşlarımız için de Seka Hastanesi ile Sekapark 3. Etap otopark alanlarını hazırladık. Özellikle vurgulamak istiyorum ki Kocaeli Kongre Merkezi önünde yer alan otopark çadır alanı olarak kurgulandığı için burayı kullanmak mümkün olmayacak. Öğrencilerimiz için ise özel otobüs seferleri koyduk. Kartepe, Gebze, Karamürsel ilçelerinden katılım sağlayacak vatandaşlar için de ring servisleri oluşturuldu. Ring servis saatlerine ilişkin planlama Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Engelli vatandaşlarımız ise ulaşım taleplerini Alo 153’e iletebilirler. Engelli Taksi birimi iş birliğiyle engelli vatandaşlarımızın ulaşımı sağlanacak. Son olarak tekrar hatırlatmak isterim ki, vatandaşlarımız Kitap Fuarı ile ilgili tüm bilgilere İnternet sitemiz üzerinden ulaşabilirler. Ya da Alo 153’ü arayıp fuarla ilgili istedikleri bilgilere erişebilirler. Çağrı Merkezimiz 7/24 hizmet veriyor olacak. 13. Kocaeli Kitap Fuarı’nın şehrimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere, katılım gösteren birbirinden değerli tüm yazarlara, yayınevlerine ve ziyaretçilerimize şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Güncelleme: 03 Ekim 2023 10:35
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X