Pastacılar ve Tatlıcılar Odası’nda Seçim Öncesi Güçlü Aday Mesajı
03 Şubat 2026 18:54

Pastacılar ve Tatlıcılar Odası’nda Seçim Öncesi Güçlü Aday Mesajı

Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker ve Dondurma İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda yarın gerçekleştirilecek başkanlık seçimi öncesinde heyecan dorukta. Oda Başkan Adayı Bahattin Bal, seçim süreciyle ilgili yaptığı açıklamada hazirun listesinin 356 üyeden oluştuğunu duyurdu.

Deniz Sude Erkmen Tüm haberleri

Seçimlerin oda ve esnaf geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Bahattin Bal, üyeleri sandığa gitmeye davet ederek güçlü katılım çağrısında bulundu. Bal, “Odamıza gerçekten sahip çıkmak isteyen tüm üyelerimizi yarın yapılacak seçimde oy kullanmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Adaylığının arkasında güçlü bir ekip ve ortak akıl anlayışı olduğunu belirten Bal, doğru yönetim ve kapsayıcı bir yaklaşım vaat ettiklerini dile getirdi. “Biz bu göreve hazırız. Güçlü, doğru ve tüm üyeleri temsil eden bir yönetim anlayışıyla geliyoruz” diyen Bal, seçimin ardından ayrıştıran değil birleştiren bir yönetim sergileyeceklerini söyledi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Bahattin Bal, “Birlikte yöneteceğiz, tüm üyelerimizle kucaklaşacağız. Artık zaman ayrışma değil, esnafımız için birlik ve beraberlik zamanıdır” şeklinde konuştu.

Yarın yapılacak seçimin, oda üyelerinin iradesini yansıtacağı ve esnafın geleceğine yön verecek önemli bir adım olacağı ifade edildi.

Güncelleme: 03 Şubat 2026 18:58
BENZER HABERLER
bahattin bal web
kaan uçar masaüstü
X