Ramazanda dolandırıcılar yine iş başında
13 Mart 2025 16:26

Ramazanda dolandırıcılar yine iş başında

İzmit belediyesinden uyarı geldi

 Son günlerde bazı dolandırıcıların, Ramazan ayının manevi atmosferini suistimal ederek Belediye Başkanımızın, Başkan Yardımcılarımızın ve Meclis Üyelerimizin isimlerini kullanarak iş insanlarından ve vatandaşlardan para talep ettiği tespit edilmiştir.

 Özellikle İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş’ın makamından arıyormuş gibi yaparak “Ramazan kolisi” ve “Ramazan yardımı” adı altında para isteyen kişilere karşı dikkatli olunmalıdır. Dolandırıcıların, bağışların TR790003200000000133362732 IBAN numarasına Mecit ÇETİN ismiyle gönderilmesini istedikleri belirlenmiştir.

 İzmit Belediyesi ve yöneticilerimizin, vatandaşlardan bireysel olarak para talep etmesi veya bağış istemesi söz konusu değildir. Belediyemizin tüm sosyal yardım çalışmaları, yalnızca resmi kanallar aracılığıyla ve tamamen şeffaf bir şekilde yürütülmektedir.

 Bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olunması, hiçbir şekilde IBAN bilgisi verilmemesi ve şüpheli durumların derhal emniyet birimlerine veya belediyemize bildirilmesi önemle rica olunur.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Güncelleme: 13 Mart 2025 16:29
BENZER HABERLER
bemove beyza erenkaya masaüstü
efe vinç
nutat masaüstü
noıx logo yanı
X