Sancaklı;“ARKA KAPILARDA YAPILAN KONUŞMALARI BIRAKALIM”
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı bugün MHP Kocaeli il Başkanlığına atanan Murat Nuri Demirbaş ile düzenlenen basın açıklamasında yaptığı konuşmada arka kapılarda yapılan konuşmaların bırakılması gerektiğini söyledi.
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı bugün MHP Kocaeli il Başkanlığına atanan Murat Nuri Demirbaş ile düzenlenen basın açıklamasında yaptığı konuşmada arka kapılarda yapılan konuşmaların bırakılması gerektiğini söyledi.Geçtiğimiz gün MHP Kocaeli İl Başkanlığına atanan Murat Nuri Demirbaş bugün Parti il binasında MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın da katılımı ile ilk basın açıklamasını gerçekleştirdi. Gerçekleşen basın açıklamasında ise salonun hınca hınç dolduğu görüldü.
“Hak ettiğimiz yerde değiliz"
Ardından konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı;” Kapıdan girdiğimden itibaren büyük bir heyecan ve coşku görüyorum. 2023 seçimleri çok önemli her şeciim aynı şeyler konuşuluyor. Tabi ki bu cennet vatan için yapılan seçimler önemlidir. 2023 seçimleri bir yol ayrımlarına girmiş vaziyette. Ya şahlanacağız ya da sayısı da belli olmayan bir millet ittifakının ülkeyi nereye götüreceği belli olmayan bir karanlığa götürecek. MHP Kocaeli her zaman dinamik kadroları ile çok çalıştı. Ben 3 dönemdir milletvekiliyim arada belediye başkanlığı adaylığım var. Ama hak ettiğimiz yer de miyiz? Değiliz.
"Kocaeli tarihinin en yüksek oyunu alacağız"
Ben genel başkanımıza bir söz verdim bu seçimde Kocaeli tarihinin en yüksek oyunu alacak Kocaeli’mde bu sözümün de arkasındayım. Kasıtlı yapılan anketlerin hepsinin boşa çıktığını göreceksiniz. Gerçek anketleri biz görüyoruz. Birlik, beraberlik zamanı. Çok çalışmamız lazım. Yeni başkanımız atandı. Arka kapılarda yapılan konuşmaları lütfen bırakalım. Ben Kocaeli’nde zaten var olan birlik ve beraberliğin daha da pekişmesini istiyorum. Bir önceki yönetim kurulu listesindeki bütün arkadaşlar devam ediyor. Lütfen kimse kimseye ayrım yapmasın, o onun arkadaşı o onun yakını değil. Buradan da kimsenin artık mazereti yok. Hep beraber çalışalım Kocaeli’de en yüksek oyu alalım.” Dedi.