$ Dolar 44,9102 %-0,01
€ Euro 52,5758 %0,03
£ Sterlin 60,5763 %-0,07
Altın $4.692,59 %-0,98
Gümüş 108,96 %-2,87
Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Herkesi İstanbul Levent’teki Katil İsrail Konsolosluğun önüne toplanmaya davet ediyoruz” dedi.
TBMM'de AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve YSP, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınadı. Bildiride, "İnsanlık suçu olan bu saldırıları en şiddetli biçimde kınıyoruz" denildi.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde hukuk fakültesi öğrencisi Batuhan Yener Kaymak'ın yaşamını yitirdiği kazaya ilişkin gözaltına alınan otomobil sürücüsü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Geçtiğimiz haftalarda Kocaeli Trabzonlular Derneği Yönetimine giren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Başkanı ve Kağıtspor Kulüp Başkanı Ali Yeşildal, kulübün başkanlığından ayrıldı
Irak ve Suriye'ye asker gönderme tezkeresinin süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ne gerçekleştirdiği hava saldırısında yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda saldırıyı kınadı, İsrail'e tepki gösterdi.
Körfez Vefa Spor, 4 futbolcuyu Kocaelispor altyapısına transfer etti.
30 Eylül’de gerçekleşen CHP Kocaeli İl Kongresi sonrası CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’nın icra kurulu netleşmiş oldu
Kocaeli'de yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı hukuk fakültesi öğrencisi Batuhan Yener Kaymak (21), memleketi Edirne'de toprağa verildi.
Samsun’da cenaze dönüşü Kocaeli'de yaptıkları kazada hayatlarını kaybeden aynı aileden 3 kişi memleketleri Samsun’da son yolculuklarına uğurlandı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ildeki 462 arsayı açık artırmayla satışa sunacak.
Kocaeli'de yabancı uyruklu şahıslara usulsüz ve sahte belgelerle geçici ikamet çıkaran şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı.
Dolar - euro kaç TL? 17 Ekim 2023 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında, dolar ve euro satış fiyatlarında son durum...
Çeyrek altın ve gram altın fiyatları bugün kaç lira oldu? 17 Ekim 2023 güncel çeyrek altın, ons altın ve gram altın satış fiyatları.
Gece yarısı itibarıyla motorin fiyatlarına 2 lira 23 kuruş zam gelirken fiyat değişikliği pompa fiyatlarına yansıdı.
Ankara’da tuhaf bir olay gerçekleşti. EGO otobüsüne binen kadın kılığına girmiş bir adam, annesinin 65 yaş üzerine serbest kartını kullanarak yolculuk yapmaya çalıştı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş "Gelir desteğinden yararlanmayan özel halk otobüsleri de destekten yararlanacak" dedi.
Kocaeli Valiliği, Batı Karadeniz'de beklenen fırtınaya karşı vatandaşları uyardı
Yalova’da, telefon dolandırıcılığı yöntemiyle yaklaşık 2 milyon 130 bin lira değerinde altın, döviz ve ziynet eşyasını elden alarak nitelikli dolandırıcılık suçunu işlediği ileri sürülen zanlı tutuklandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Sanayi Odası’nın meclis toplantısında İSU tarafından yapılan altyapı yatırımlarını değerlendirdi.Büyükakın:" İSU ve arıtma tesisinin yıllık enerji maliyeti 450 milyon. Kentin denizi temiz kalsın diye 450 milyon elektrik parası ödüyoruz. "dedi
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen etkinlikle kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşu ödülüne layık görülen Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimi, yeni eğitim öğretim döneminde de burs geleneğini sürdürüyor. Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile yönetim kurulu üyeleri, üniversite öğrencilerine yönelik burs katkısını sürdürme kararı aldı. Bu kapsamda yapılan toplantı ile hem gelen talepleri değerlendirdi hem de geçtiğimiz yıllara göre burs verilecek üniversite öğrencilerinin kapsamını genişletti.
Türkiye’nin farklı illeri ve birçok ülkeden olta balıkçılığının usta isimlerinin katıldığı 6. Kocaeli Uluslararası Balık Yakalama Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu
Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rabia, Türk vatandaşlarına yönelik elektronik vize uygulaması ve iki ülke arasında artan uçuşlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Bulut’tan, Dünya Odalar Federasyonu Başkanlığı’na seçilen Hisarcıklıoğlu’na kutlama
20. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde etkinlikler 20 Ekim Cuma günü Mehteran Korteji ve Mevlid-i Şerif ile başlayıp 22 Ekim Pazar günü yağlı güreşler ile devam edecek
28.Dönem CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, son dönemde artan öğrenci ve gençlerdeki intihar eğilimi ve öğrencilerin yaşadığı ulaşım, barınma ve beslenme sorunları ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Geçtiğimiz gün Anadolu Üniversitesi yemekhanesinde hayatına son veren Resul Alan için üzüntülerini dile getiren Yıldızlı, hükümetin sığınmacılara ayırdığı bütçe kadar kendi evlatlarımıza bütçe ayırmadığının altını çizerek, gelecek kaygısı yaşayan tüm gençlerin bu endişelerini gidermenin siyasilerin en önemli sorumluluğu olduğunu belirtti.
KSO Meclis toplantısında konuşan Başkan Büyükakın, “Kuzey Metro Hattı kurulması için kararname imzalandı. Şehrimize hayırlı olsun” dedi
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sembol bir yapı olan ve uzun zamandır bakımsız halde bulunan Halkevi binası baştan aşağı onarılıyor. Son teknolojiler kullanılarak gençlerin cazibe merkezi olacak komplekse dönüştürülecek binada hummalı çalışmalar sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "İnşallah 2024 yılında burayı açarak, gençlerimizin kültürel faaliyetler yapabileceği, ülkemizin geleceğine katkı sunacakları bir gençlik merkezi haline dönüştüreceğiz" dedi.
Kocaeli'de 23 ilin derneklerinin katıldığı Hemşehri Dernekleri Arası Futbol Turnuvası, Doğu Kışla Tesisleri’nde başladı.
Şehir ve bölge planlama bölümü öğrencileriyle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Gebze'mizin en önemli sorunlarından olan 100 yıllık tapu sorununa el attık. Bugüne kadar 35 bine yakın tapu düzenledik hamdolsun" dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 2023 yılı yatırım programı kapsamında, İzmit ilçesinde altyapı çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalarla kesintisiz içme suyu için yeni içme suyu hatları, ani yağışlarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için yeni yağmur suyu hatları ve atık suların toplanması için ise yeni kanalizasyon hatları inşa ediyor.
Sağlık çalışanlarıyla buluşan Başkan Büyükakın, “Sizlerin daha iyi koşullarda, hizmetlerinizi devam ettirebilmeniz için her zaman yanınızda olacağız” dedi.
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, dört yıllık süreçte ilçeye kazandırdığı eser ve hizmetlerle yapımını planladığı projeleri kamuoyuyla paylaştı. Seçim beyannamesinde 41 proje yer almasına rağmen 50 projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Aygün, Derince’ye değer katacak yeni projelerin müjdesini verdi
Kocaeli Üniversitesi hukuk fakültesi 2. sınıf öğrencisi, kampüsten çıkıp karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
AK Parti Körfez İlçe Grup Başkanvekili Av.Murat Gülbiçim, gerçeği çarpıtarak siyasi rant elde etmeye çalışan CHP’li Erkan Uygun’a seslendi: “Çamur atmak dışında bildiğiniz yoksa, siyaseti bırakın”.
Kocaeli'de sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, 11 şüpheli de gözaltına alındı.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde birkaç gündür ağaçların topraklarının kazılması belediye ekiplerini harekete geçirdi. Aynı noktada bir süre bekleyen ekipler, toprağın köpek tarafından kazıldığını belirledi. Gülümseten anlar belediyenin sosyal medya hesabından, "Peyzaj çalışmalarımıza yeni bir soluk getiren bu arkadaşa ne ceza verelim sizce?" notuyla paylaşıldı. Kısa sürede büyük beğeni toplayan paylaşıma yapılan yorumlar ise kahkahaya boğdu.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 araç arasında kalarak ağır yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.
Ak Parti Olağan il Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantıları İl Başkanı Dr. Şahin Talus Başkanlığında gerçekleştirildi.
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yolda yürüyen şahıs, kimliği belirsiz şüpheli tarafından bacağından tabancayla vurularak yaralandı.
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret görüşmeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Atalay, asgari ücretle ilgili tarih verdi ve Türkiye'de şimdiye kadar görülmemiş yeni bir komisyonun kurulacağını söyledi.
Kızıltepe ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde doğduktan sonra beşik kertmesi yapılan U.A.’nın 8 yaşındaki kız çocuğu ile kardeşi R.A.’nın 9 yaşındaki erkek çocuğu için aile arasında nişan töreni düzenlendi.