$ Dolar 44,9817 %0,19
€ Euro 52,7583 %0,28
£ Sterlin 60,8928 %0,43
Altın $4.708,89 %0,34
Gümüş 109,46 %0,48
Çayırova Belediyesi tarafından yapılan Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi, muhtarlık ofisi ve spor salonu açılış için gün sayıyor.
Körfez Belediyesi, yapımını tamamladığı ve hizmete hazır hale getirdiği Esentepe-KuzeySpor Tesisi, Genç Nazende ve Körfez Halk Kütüphanesi’nin açılışını gerçekleştirecek.
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle koltuğunu Elif Duru Gökırmak’a devretti.
Büyükşehir’in katkılarıyla yapımı tamamlanan, Selçuklu ve Osmanlı mimari özelliğinin yansıtıldığı İzmit Eseler Camii, estetik görüntüsüyle vatandaşların beğenisini kazandı
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe, İzmit’te Manav vatandaşların yoğunlukta yaşadığı kırsal mahalleleri ziyaret etti. 9 mahallede vatandaşlarla buluşan Efe, sıkmadık el bırakmadı.
Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri, Ramazan Bayramı’nda da ilçenin çınarlarını unutmadı.
KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu imalat sanayi kapasite kullanımlarına ilişkin değerlendirmede bulundu
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu Kandıra’da konuk olduğu kırsal mahallelerde sıcak ilgiyle karşılandı. Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Katırcıoğlu, “Bizim için aile kutsaldır. Aile kurumunun taşıdığı değerleri muhafaza altına alacağız. Ev hanımlarımızın emekliliğine destek sağlayacağız” dedi.
Başkan Büyükakın, Türkiye Yüzme Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği’nin düzenlediği organizasyonla hakemler ve kulüp başkanları ile kulüplerin yöneticileriyle bir araya geldi
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş Gölcük’ün kırsal mahallelerine adeta çıkarma yaparak vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sevgi seliyle karşılanan Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelerini vatandaşlarla paylaştı.
Kurulduğu günden bu yana kentin sanat merkezi olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), şimdiye kadar gösteri ve sanat branşlarında 214 bin 461 kişiye eğitim verdi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir Gebze’de kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutlayan Özdemir, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmadı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Soba, Ramazan Bayramında da durmak bilmedi. Gebze’de bir dizi program ve ziyaretler gerçekleştiren Soba, gittiği her yerde büyük bir sevgiyle karşılandı.
Tarımsal kalkınmaya ve hayvancılığa yönelik desteklerle üretimin kesintisiz devam etmesi için yoğun çaba gösteren Büyükşehir, 46 destekleme projesini tamamladı
Darıca’da hemşeri derneklerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu, 2018 yılında Iğdır’da şehit olan Uzman Onbaşı Yakup Gitmez’in ailesini de ziyaret etti.
Osmangazi Köprüsü'nde, 22 Nisan'da, 87 bin 352 araç geçişi ile rekor kırıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Osmangazi Köprüsü, şehrimizin içinden geçen araç sayısını azaltması bakımından önemli yatırım” dedi.
Başkan Büyükakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle başkanlık makamını 4’üncü sınıf öğrencisi Azranur Yayla’ya devretti.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş sosyal medya hesabından yaptığı anlamlı paylaşımda, “İstikametimizi millet çizer” dedi.
Tramvayın Kuruçeşme durağı, bayram öncesinde seferlere başlamıştı. Bayram süresince Kuruçeşme’den ücretsiz olan binişler, bayram sonrasında da devam ediyor
Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu güvencesiyle 2004 yılından bu yana hizmet vermekte olan Kocaeli Kaya Sigorta, 2023 yılında da sürdürülebilir gelişim ve büyüme hedefiyle hizmet vermeye devam ediyor.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen “Bilim ve Çocuk Şenliği”ne katılan minikler gönüllerince eğlendiler.
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İshakçılar’da bölge sakinleri ile bayramlaştı
Kocaeli Sanayi Odası tarafından bu yıl 29. kez düzenlenecek olan “KSO Şahabettin Bilgisu Çevre Ödül Organizasyonu” başvurular 28 Nisan Cuma gününe kadar uzatıldı
Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veren Kocaeli Büyükşehir, 5 ilçede çalışmalarına devam ediyor. Kentsel dönüşümde anlaşma oranları rekor seviyede
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Berna Abiş, Körfez’de kapı kapı gezerek vatandaşların hanelerine konuk oldu.
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Oto Sanayi Sitesi karşısında D-100 karayolunda hızlı olduğu iddia edilen otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek otobüs durağına yakın bir noktada önce üst geçit merdivenlerine ardından da kaldırıma çarptı. Araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.
Büyükşehir tarafından düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinde Kocaeli İtfaiyesi, AFAD, AKUT ve Kızılay görevlileri afet farkındalığına dikkat çekiyor
Körfez’de 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılım oldukça fazlaydı. Çelenk bırakma töreni ile başlayan program, Alpaslan Türkeş Stadı’nda düzenlenen kutlamalar ile devam etti. Öğrencilerin yaptığı gösteriler ise büyük beğeni topladı.
En büyük bayram Hatay Defne’deki Kocaeli Büyükşehir’in çadır kentinde çocukların neşesiyle kutlandı
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Darıca’da hemşeri dernekleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz Ramazan Bayramı’nda dur durak bilmedi. Yılmaz, Başiskele ilçesinde mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluştu.
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu Ramazan Bayramı nedeniyle ziyaret ettiği Maşukiye ve Sarımeşe’de vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Katırcıoğlu vatandaşlarla kucaklaşarak bayramlaştı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü ilçe ilçe gezerek hemşeri dernekleriyle bir araya geldi. Derince ve Kartepe’de vatandaşlarla buluşan Prof. Dr. Hülagü vatandaşlarla bayramlaştı.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreninden sonra konuştu. Talus, “Çocuklarımızı terör örgütlerinin kamplarına kaçıran, Cumhuriyet değerleriyle alay edenlerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Birlik ve beraberliğimize kimse gölge düşüremeyecek” dedi.
Büyükşehir’in Kocaelili çocuklar ve aileleri için Ormanya’da hazırladığı 23 Nisan etkinliklerinde herkes çok eğleniyor
Ünlü sanatçı Kıraç, aralarında deprem bölgesinden gelen çocukların da olduğu 100. Yıl Çocuk Korosuyla Ormanya’da 23 Nisan coşkusunu zirveye taşıdı
Körfez Belediyesi bayram boyunca çocuklar için ‘şenlik’ havasında etkinlikler düzenledi. Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Yarımca Sahili’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlikle çocuklar, doyasıya eğlendi.
Gölcük’te düzenlenen Kent Bayramlaşması toplumun her kesiminden temsilciler vatandaşların geniş katılımı ile gerçekleştirildi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında; önceYarımcalılar Derneği’ni ardından ise Kirazlıyalı Mahallesi’ni ziyaret etti, vatandaşlarlabayramlaştı.
Ramazan Ayı boyunca Körfez’de çocuklara yönelik etkinlikler düzenleyen Körfez Belediyesi, bayramdada çocukları unutmadı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenlenen ‘Bayram Şenliği’ndeçocuklar doyasıya eğlendi.
İki bayram coşkusunu birlikte yaşayan Kocaeli'ye yarın ünlü sanatçı Kıraç geliyor.
Kocaeli'de belediyeye ait yolcu otobüsü seyir halindeyken alevlere teslim oldu. Yolcu ve otobüs şoförü son anda kurtulurken araç ise demir yığınına döndü.