$ Dolar 45,0677 %0,04
€ Euro 52,9052 %0,18
£ Sterlin 60,9455 %0,10
Altın $4.562,33 %-0,72
Gümüş 105,08 %-0,69
Kocaeli'de boşanma aşamasındaki eşine sosyal medyadan arkadaşlık isteği gönderdiği iddiasıyla çıkan kavgada kuzenini öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Mütalaasını sunan cumhuriyet savcısı, sanığın suçu haksız tahrik altında işlediğine kanaat getirerek, 12 yıldan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir işçi, kullandığı forkliftin freninin boşalmasıyla birlikte 6 metre yükseklikten düştü. Bacağı forklifte sıkışan işçiyi itfaiye ekipleri kurtardı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Solaklar Makine Parkındaki araç filosuna 5 yeni kamyon daha kattı. Kışın karla mücadelede kullanılacak damperli kamyonlar, yaz aylarında da asfalt serim ve hafriyat taşıma işlerinde kullanılacak.
Dilovası'nda içinde yüzme havuzu, hamam ile sauna, çocukların gönüllerince eğlenebileceği park ile oyun alanı, gençlerin eğitmenler eşliğinde müzik eğitimi alabileceği merkez ve seyir terasının bulunduğu devasa tesis, 25 Kasım Cuma günü hizmete açılacak.
İzmit Belediyesi 50 milyona yakın yatırım yapılan yerin sözleşmesini projeye aykırı imalat yapıldığı gerekçesiyle feshetti. Yaşanılan mağduriyetin ardından Social Plus işletmecileri bugün düzenledikleri basın açıklaması ile yaşananları anlattı.
Başkanı Aygün’ün prestij projelerinden Tahtalı Göleti Doğa Park bölgesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bölgede gerçekleşen üçüncü etap çalışmaları kapsamında araç, yürüyüş ve bisiklet yollarının üstyapı düzenlemeleri de tamamlanıyor
Başkan Büyükakın, 2700 metrelik Gebze Yeni Bağdat Caddesi asfalt yenileme çalışmasını ve Darıca Okul Yolu Caddesi üzerinde yapımı devam eden üst geçit projesini yerinde inceledi.
Dilovası Belediyesi’nde açılış heyecanı yaşanıyor. Dilovası Belediyesi tarafından Tavşancıl’a yapılan Ömer Halisdemir Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Köy Çocuk Projesi, Seyir Terası ve Çocuk Parkı 25 Kasım Cuma günü saat 16.00'da törenle hizmete açılıyor.
Vatandaşlarla sürekli bir arada olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde hane ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor
Kocaeli’nde bulunan sağlık çalışanlarının dört gözle beklediği promosyon beklentisi devam ediyor.
Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Kestane Festivali’nde düzenlenen yarışmalar renkli görüntülere sahne olurken, vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. yarışmalarda dereceye girenlerin ödülleri verildi.
Şehir Tiyatroları, 24 Kasım Perşembe günü saat 20.00’de SDKM Büyük Sahnede Yoldan Çıkan Oyun adlı komedi oyunuyla seyirciyle buluşacak
Kocaeli’nin yeni cazibe merkezlerinde birisi olan Darıca Millet Bahçesi’nde, 3. etap çalışmaları otopark kazı ve yol yapım çalışmaları ile devam ediyor
Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum bağlantı yolunda TEM Otoyolu servis yolunda ve D-100 köprüsü için fore kazık çalışmaları devam ediyor
Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin (KOİDER) kurucu üyeliğini yaptığı Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED) Girişimcilik Zirvesi’nin birincisi Global Girişimcilik Haftası kapsamında, bu yıl İzmir’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.
Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 5 adet damperli kamyon daha kattı
Yazar Hayati İnanç, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü’nde Kocaelililerle buluşacak
İzmit Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demiroğlu Aksoy; oğlu Ahmet Asım için sünnet cemiyeti düzenledi.
Başkan Büyükakın, Kandıra sapağından İstanbul istikametine yan yola geçişin genişlediği projeyi yerinde inceledi
Fethiye Caddesi üzerinde İzmit Belediyesi tarafından barikat kurulmasının ardından AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Fethiye Caddesi’ne geldi. Güney’in alana geldiğini duyan CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’da soluğu Fethiye Caddesi’nde aldı.
Vakıf İş Hanı binasının yapımı için kamyon ve iş makinalarının Fethiye Caddesi’ne girmesini engellemek isteyen İzmit Belediyesi, yasal hakkı bulunmadığı halde caddeye girişlerine barikat kurdu. Yaşanan olay sonrası alana gelen AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, bu duruma sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.
İzmit Belediyesi tarafından geçtiğimiz gün Fethiye Caddesi girişleri zorbalıkla kapatıldı. Vakıf İş Hanı binasının yapımı için kamyon ve iş makinalarının Fethiye Caddesi’ne girmesini engellemek isteyen İzmit Belediyesi, yasal hakkı kendisinde bulunmadığı halde caddeye girişi engellemek için barikat kurdu.
Fethiye Caddesi üzerinde İzmit Belediyesi tarafından barikat kurulmasının ardından, İzmit Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP’li yöneticiler ve İKM Başkanı Murat Öztürk, vakıf iş hanı yetkilisi esnaflarıyla yine karşı karşıya geldi.
İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, zabıta ve güvenlik personeliyle esnafa karşı Fethiye caddesinde nöbet tutuyor.
Kocaeli'nde özel gereksinimli Hasan Can'ın zırhlı araç ve TOMA'ya binme hayali gerçeğe dönüştü. Evinden polis otosuyla alınan Can, bindiği araçlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Belediyelerin yol izni vermemesi sonrası Vakıf İş Hanı’na malzeme getirmek için emniyetten izin alan İzmit Birlik Limited Şirketi barikat engeline takıldı. İzmit Belediyesi tüm yasal izinler alınmasına rağmen Fethiye Caddesi’ne set çekti.
İzmit Körfezi Sağlıklı Deniz Ekosistemi ve Ekosistem Servisleri için Strateji Belgesi Hazırlama Projesi kapsamında düzenlenen Panel ve Çalıştay, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Kocaeli'nde kolluk kuvvetlerince 14-20 Kasım tarihleri arasında yapılan denetimlerde yüzlerce gram uyuşturucu ele geçirilirken, 160 şahıs hakkında işlem başlatıldı.
Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bir iş yerinin deposuna yapılan baskında satışa hazır 6 ton 580 kilogram sahte deterjan ele geçirildi. Malzemelere el konulurken, olayla ilgili 6 şahıs hakkında işlem başlatıldı.
Kocaeli’nde polis ekiplerince yapılan çalışmalarda 32 adet silah ve 9 kesici alet ele geçirildi.
Kocaeli’de Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu ve İzmit Belediyesi Kent Orkestrası’nın özel gösteri yaptığı organizasyonla SMA hastalığına dikkat çekildi.
Kocaeli’nin tüm ilçelerinde yeşil alanları artırmak için çalışan Büyükşehir, eskiyen parkları da yenileyerek vatandaşların hizmetine sunuyor
İzmit Körfezindeki ekosistemin korunması amacıyla gerçekleştirilen “Hedef Sağlıklı Bir Ekosistem” çalıştayında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükaın, “Daha önce yürütülmüş olan çalışmaların devamını gerçekleştireceğiz. İzmit Körfezi’nin korunması için bir eylem planı belirlenecek ve bize yol haritası çizilecek” dedi.
Kocaeli'de bir internet haber sitesinin imtiyaz sahibi Güngör Arslan'ın öldürülmesine ilişkin 6'sı tutuklu 14 şüpheli hakkında mütalaa açıklandı. Sanıkların cezalandırılması istenirken, cinayet zanlısı Ramazan Özkan savunmasında, “Güngör Arslan ile bir husumetim yoktu, kendisi bana 'vatan haini' deyince bundan etkilenerek onu korkutmak istedim. Onu öldürmek istesem oturduğu yerden kalkmasına müsaade etmeden kafasından vururdum. Kimse bana talimat vermedi, ben kiralık katil değilim” dedi.
Başkan Büyükakın, Kocaeli’nde son üç ayda ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı olan sporcularla bir araya geldi
Başkan Büyükakın, 2023 yılının mart ayında Kuruçeşme Tramvay Hattı’nda test sürüşüne başlayacaklarını söyledi
Körfez Belediyesi bünyesinde eğitim gören özel gereksinimli çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Doğa yürüyüşü ile başlayan etkinlikte ilk kez at binen çocukların mutluluğu renkli görüntüler oluşturdu
Derince’de pazar günleri gerçekleşen sabah namazı buluşmalarına bu hafta sonu Fatih Sultan Mahallesi’nde bulunan Fatih Camii’nde devam edildi
Körfez’de altyapının tamamlandığı Yeniyalı Mahallesi Zemzem Sokak’a sıcak asfalt serimi yapıldı. 1.300 metrelik yola 2.500 ton asfalt serildi
Başiskele’de ortak yönetim anlayışıyla her kesimden hemşehrileriyle istişarelerini Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Esnaf Buluşmaları” kapsamında ilçedeki fırıncı esnafıyla bir araya geldi.
İzmit Körfezi’ni eski haline döndürmek için büyük çaba sarf eden Büyükşehir, kamu kurumları, üniversiteler ve STK’ları çalıştayda bir araya getirdi
Marketlerin ürünlere yüzde 30'lara varan zam yapmasına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Para cezası demek ki bunları ıslah etmiyor. İlk Kabine Toplantımızda inşallah masaya yatırırız ve oradan da bunların üzerine ayrıca gideriz" dedi