$ Dolar 45,1743 %-0,01
€ Euro 53,1216 %0,13
£ Sterlin 61,5856 %0,10
Altın $4.565,70 %-1,22
Gümüş 106,37 %-0,69
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Avrupa şampiyonu milli boksör Samet Gümüş, favori olarak gösterildiği Akdeniz Oyunları'nda yakalandığı grip yüzünden altın madalyayı ellerinden kaçırdı. Gümüş, şimdi ise olimpiyatlara katılıp şampiyon olabilmek için ringde ter döküyor.
Kurban Bayramı münasebetiyle Kartepe Belediyesi tarafından ilçe genelinde düzenlenen etkinliklerle Kartepeli minikler bayram coşkusunu doyasıya yaşadılar.
İnşaat maliyet endeksi 2022 Mayıs'ta bir önceki aya göre yüzde 3,97 bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 105,73 arttı.
Gölcük Belediyesi Geleneksel Yazlık Kadırga Şenlikleri bu yıl da; Karadeniz Müziğinin yıldız isimlerine ev sahipliği yapacak. 22-23-24 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek şenliklerde, 29 sanatçı sahne alacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bilecik’in Osmaneli ilçesinde parkların düzenlenmesi için destek oldu.
Türkiye'nin dört bir yanından rahvan at yarışçılarının katılacağı, Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları Değirmendere Koşusu 17 Temmuz Pazar günü başlıyor.
Darıca Millet Bahçesi’nde gençlere sürpriz yapan Başkan Büyükakın, gençlerle basketbol ve voleybol oynadı. Başkan Büyükakın’ın başarılı performansı gençleri şaşırttı.
Kurban Bayramı sürecinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri Kurban Pazarı alanında dezenfekte, temizlik ve düzenleme işlemlerini tamamladı
Gönül belediyeciliği ve gönül teşkilatçılığının en güzel örneklerinin sergilendiği Derince’de Başkanlar Aygün ve Merdan, Kurban Bayramı sürecinde çeşitli ziyaretlerde bulundu
Büyükşehir, hain darbe girişiminin 6. yıldönümünde özel sahne gösterisinin de içinde olduğu anlamlı bir etkinlik düzenleyecek
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili Milli İrade Meydanı’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği programa çağrı yaptı: “Bu gece, siyasi görüş ayırmaksızın söz konusu vatansa, gerisi teferruattır diyenlerin gecesidir” dedi.
Büyükşehir’in mahallelerde hizmet ortağı olarak gördüğü muhtarlar yapılan çalışmalardan dolayı tam not verdi
Kuruçeşme’ye kadar uzanacak tramvay hattında 332 m uzunluğunda 9 ayaklı ve 8 açıklıklı üst geçidin kirişleri yakın zamanda yerleştirilmeye başlanacak
Büyükşehir’in Darıca Okul Yolu Caddesi yaya üst geçit yapımı işi ihalesine 3 firma teklif verdi
Körfez Belediyesi bayram boyunca çocuklar için ‘şenlik’ havasında etkinlikler düzenledi. Her gün bir sahilde gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi
Gölcük Belediyesi, Anıtpark’ta kurduğu oyun alanı ve sokak sokak gezdirdiği masal kahramanı maskotlarla, ilçedeki çocukların Kurban Bayramı’nda doyasıya eğlenmelerini sağladı.
Körfez Belediyesi tarafından Kocaeli’de bir ilk olan mangal üniteleri, Tütünçiftlik ve Yarımca sahilinde hizmete başladı.
Körfez Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl olduğu gibi sahillerde oluşturulan Kadın El Emeği Satış ve Sergi Alanları, hizmete başladı
Kocaeli’nin Mavi bayraklı plajlarında Büyükşehir Zabıta Personeli devriye gezerken bir günde 2 kayıp çocuk buldu ailelerine güvenli bir şekilde teslim etti.
Başiskele Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve kurban atıklarının çevreye zarar vermeden anında toplanması için canla başla çalıştı.
Başkan Büyükakın, Tavşancıl’da hayatını sürdüren 94 yaşında ki Kore Gazisi Haydar İntepe’yi evinde ziyaret ederek hasbihal etti.
Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen davet kapsamında binlerce Yasin-i Şerif okundu. 15 Temmuz’a kadar hedef 251 bin Yasin-i Şerif okunacak
Kocaeli'de babasının dükkanında kaportacılığı öğrenen 9 yaşındaki kızı görenler şaşkına dönüyor. Arkadaşlarının 'Eslin Usta' diye seslendiği minik kız, "Buradaki tamir eşyaları bana oyuncak gibi geliyor. Biraz zor ama alışıyorum. Dayanıklıyım" dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramına özel İzmit kent meydanında bayram şenliği etkinliği düzenledi. 7’den 77’ye herkes doyasıya eğlendi.
İzmit Mimar Sinan Üst Geçidi, Büyükşehir tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla daha güvenli ve konforlu hale getirildi
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Erzurumlular Derneği ve Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin düzenledikleri bayramlaşma programlarına katıldı
Birinci hizmet yılını tamamlayan Büyükşehir A Takımı, kent genelindeki 472 mahallede muhtarların 78 ayrı konuda 1420 talebi çözüme kavuşturdu
Av tüfeğiyle vurularak yaralanan ve nadir görülen türlerden olan Kara Leylek, Ormanya’da koruma altına alındı
Coronavirüsü salgınında Delta mutasyonunun yaşandığı Hindistan'da yeni bir varyantın da oluşabileceği söylendi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, Kocaeli’de bulunan rehabilitasyon ve aile danışma merkezi ile huzurevine bayram ziyareti gerçekleştirdi. Burada çocuk ve yaşlılar ile yakından ilgilenen Duran, çeşitli hediyeler takdim ederek onların mutluluklarına ortak oldu.
Kocaeli için bir ilk olacak olan; Değirmendere ile Derince arasında düzenlenecek Ulusal Açık Su Yüzme Yarışları ile Körfez’in iki yakası bir araya gelecek.
Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği’nin geleneksel bayramlaşması, bayramının üçüncü gününde Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Süleyman Pekin'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Başkan Büyükakın, Kurban Bayramı nedeniyle gerçekleştirdiği ev ziyaretlerini arefe gününden itibaren aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.
Başkan Büyükakın, Kurban Bayramı’nda da şehitlerin ailelerini yalnız bırakmayarak ziyaret etti.
Kocaeli'de yaşayan Esmer Işık, yurt dışında yüksek lisans yapma hayalini gerçekleştirebilmek için pazarda çanta satıyor.
Körfez Atalar Parkında yer alan anıt heykel ve büstler Büyükşehir Belediyesince yenilendi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 4.’sü düzenlenen ‘Bilişim Günleri’ etkinliği Leyla Atakan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi
Kocaeli'de yaşayan Perihan Demirel, epilepsi hastalığının sebep olduğu konuşma bozukluğunu müzik ve oyunculuk üzerine aldığı eğitimler ile yendi. Hayata bakış açısının değiştiğini söyleyen Demirel, "Şu an ilaçlarımı kullanmıyorum. Epilepsi hastası değilim, tamamen iyileşmiş durumdayım" dedi.
Büyükşehir, ilçe köy yollarında yaptığı üstyapı çalışmaları ile bozuk yol bırakmıyor
Büyükşehir İtfaiyesi, İl Afet Risk Azaltma Planı çerçevesinde gerçekleştirilen çalıştaya ev sahipliği yaptı
Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma töreni, ilçe protokolü ve vatandaşları bir araya getirdi.
Dilovası’nda kent bayramlaşması yağan yağmura rağmen yoğun katılımla gerçekleşti.