$ Dolar 45,1637 %0,00
€ Euro 52,9503 %-0,11
£ Sterlin 61,3637 %-0,18
Altın $4.613,72 %-0,18
Gümüş 109,37 %2,16
Polis Akademisi Başkanlığı, 81 ilde istihdam edilmek üzere 3 bin 250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacak.
Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) 28. haftasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, sahasında karşılaştığı Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 70-65 mağlup etti. Maçın ardından iki takım başantrenörleri açıklamalarda bulundu.
Kocaeli'de iki mahallenin gençleri arasında bir kaç gündür devam eden kavgalar sebebiyle bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri toplanan kalabalığı anonslar ile dağıtmaya çalıştı.
Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde 3 adet inşaattan demir malzeme çalan hırsızlar, başka bir inşaatta hırsızlık yaparken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.
Yalova’nın Altınova ilçesine bağlı Kaytazdere beldesindeki kereste fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de katkı sunduğu Türkiye Basketbol İkinci Ligi 2021-2022 sezonunda Final Grubu müsabakaları İzmit’te yapılacak
Ramazan ayı boyunca çayhane etkinliklerinin merkezi olan Kent Meydanı, bu kez Kadir Gecesi’nde Derince Belediyesi’nin düzenleyeceği Büyük İftar Buluşması’na ev sahipliği yapacak
Büyükşehir, Kocaeli Üniversitesi ile Gebze Teknik Üniversitesi'nde öğrenim gören uluslararası öğrencilere Ramazan için gıda kolisi yardımı yaptı.
Asfalt seferberliği başlatan Büyükşehir, Darıca Battalgazi Caddesi’nde asfaltı bozulan yolu tekrar güvenli ve konforlu hale getirdi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bilgi Köprüsü okul öncesi eğitim kurumlarında çeşitli etkinliklerle ve büyük coşkuyla kutlandı.
TOYOTA, yeni bir "garanti" uygulamasını devreye aldı. "Garanti ON" adı verilen bu yeni uygulamadan 10 yaşın altındaki tüm Toyota kullanıcıları yararlanabilecek
Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Ramazan ayı dolaysıyla Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevli sağlık personeliyle iftarda bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi Derince İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu ve İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ile Milletvekili Saffet Sancaklı’nın iştirak ettiği iftar programına 2000 kişi katıldı.
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Doğusel mesajında şu ifadelere yer verdi:
Merkez üssü İzmit olan hafif büyüklükte peş peşe iki deprem meydana geldi.
Kurulduğu günden bu yana eğitime ve çocuklara verdiği değer ile toplumsal farkındalık yaratan çalışmalara imza atan İGSAŞ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İGSAŞ Ortaokulu’nda çocuk şenliği düzenledi. Oyun parkı, palyaço gösterisi ve ödüllü yarışmaların yapıldığı etkinlikte 23 Nisan temalı resim yarışmasının da kazananları açıklandı.
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu Yuvacık İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Berat Avcı’ya devretti.
Başkan Doç. Dr. Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’ndeki etkinliklerde çocukların 23 Nisan sevincine ortak oldu, Onur Erol konserini minik dostlarıyla birlikte izledi.
Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişi son yolculuğuna uğurlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Derince Belediye Stadyumu’nda gerçekleşen program coşku içerisinde geçti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’inci yıl dönümü Dilovası’nda coşkuyla kutlandı.
İshakçılar’da düzenlenen iftarda teşkilat mensupları ve köy halkı ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.
Başkan Büyükakın’ın koltuğuna oturan 4. Sınıf öğrencisi Berre’nin ilk talimatı kütüphane oldu.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’in güzelleşmesi için gece gündüz demeden özveriyle çalışan personeliyle iftarda bir araya geldi.
Spora ve sporcuya destek vererek Kocaeli’yi spor kenti haline getirmeyi hedef edinen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mayıs ayında spor şöleni düzenlemeye hazırlanıyor. Bahar Spor Şöleni ve Ayak Tenisi Turnuvası 14 Mayıs Cumartesi günü İzmit Vinsan Doğal ve Suni Çim Spor Sahalarında yapılacak.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kartepe’de coşkuyla kutlandı.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Viranşehirliler Derneği’ne konuk oldu, Başkan Zerenoğlu ve üyelerle sohbet etti.
Van Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü 12. sınıf öğrencilerinin, TÜBİTAK MAM Kutup Araştırma Enstitüsü’nün internet sitesindeki yayınlar, belgeseller, kutup bölgelerinin özellikleri, önemi, canlı ve bitki türleri, iklim değişikliklerinin etkisi konularından yola çıkarak yaptıkları resimlerden oluşan sergi, Kocaeli Bilim Merkezi’nde açıldı.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102.yıl dönümü vesilesiyle yapılan Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni’ne katıldı.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu küçük Derin'e bıraktı.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulundu.
Kandıra eski Belediye Başkan Yardımcısı Murat Batmaz'ın Babası Mustafa Batmaz vefat etti.
Körfez Belediyesi, öğrencilerin şehir yönetimine katılarak özgüvenli bireyler olmasını sağlamak amacıyla Çocuk Meclisini kurdu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklar için hazırladığı “Bi Dünya Eğlence” etkinlikleri Kocaeli Kongre Merkezi’ndeki resmi program ile başladı.
Yaklaşık iki senedir tüm Dünya gündemini meşgul eden ve ülkemizde'de etkisini oldukça yoğun bir şekilde gördüğümüz korona salgının'da yavaş yavaş sona gelindi.
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrenci kardeşlerine nokta atışı kariyer önerilerinde bulundu.
Körfez Belediyesi tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik Çocuk Meclisi kuruldu. Başkan Şener Söğüt, öğrencilerin şehir yönetimine katılarak özgüvenli bireyler olması amacıyla kurulan Çocuk Meclisi’nin hayırlı olmasını diledi.
KSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu, Avrupa Komisyonu Kıdemli Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile bir araya geldi, AB üyelik hedefi, gümrük birliğinin güncellenmesi, vize serbestliği ve yeşil mutabakat konularına ilişkin görüşlerini paylaştı
Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği’nin düzenlediği iftar programı Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti
Gölcük Belediyesi katkılarıyla düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası Futsal Turnuvası’nda dereceye giren okul takımları, düzenlenen törende ödüllendirildi.
e Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında koltuğunu başkanlık hayali olan 4. sınıf öğrencisi Derinsu Işıtır’a devretti.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "23 Nisan kahraman bir milletin gurur günüdür" dedi.