$ Dolar 45,2767 %0,13
€ Euro 53,0907 %-0,09
£ Sterlin 61,3446 %-0,15
Altın $4.696,73 %0,24
Gümüş 114,83 %0,74
Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, ilimizde etkisini gösteren yoğun kar yağışında yollarda oluşacak olası buzlanmaya karşı 6 bin ton tuz kullandı
Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, Körfez Kutluca Köyünde rahatsızlanan vatandaşa ambulansın ulaşabilmesi için yolları açtı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerisabahın erken saatlerinde köprü ve kaldırımlarda buz temizliği yaptı.
Gölcük Pazarcı esnaflarından perdeci Göksel Bodu, yakalandığı Covid-19 sebebiyle hayatını kaybetti.
Kocaeli Uluslararası Fuar merkezinin çatısında yoğun kar yağışı nedeniyle çökmeler meydana geldi.
21 Şubat 2021 Pazar günü ALES sınavı nedeniyle İzmit ilçe nüfus müdürlüğü açık olacak.
Sağlık Bakanı Koca "Ülkemizde aşı sadece Bilim Kurulunca belirlenen öncelik sırasına göre ve herkes için ücretsiz olarak yapılmaktadır. Vatandaşlarımıza ulaşarak aşıda öncelikli hale getireceğini iddia ederek para talep eden dolandırıcılar hakkında adli işlem başlatılacaktır. SABİM 184'e ihbar edin" dedi.
Körfez 17 Ağustos Mahalle Muhtarı Halil Taş arabasıyla seyir halindeyken kalp krizi geçirdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yayınladığı bir mesajla Kocaelili hemşerilerinin ve bütün İslâm âleminin Regaib Kandilini kutladı. Başkan Büyükakın, ‘’Bu mübarek gecede, dünyayı ve ülkemizi saran pandemiden kurtulmak için ellerimizi göğe açacağız’’ dedi.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz koronavirüs aşısı oldu.
Körfez Belediyesi, soğuk ve kar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına şefkat eli uzattı, belirlenen noktalara yem ve mama bıraktı.
Türkiye’ye 2003 yılında gelen Alman devi Farhym Otomotiv, Türkiye’den çekilme kararı aldı.
Otoyol üzerinde kar yağışı nedeniyle kara saplanan aracı Trafik polisi temizleyerek kurtardı.
İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay Karla mücadelede Büyükşehir’e teşekkür etti.
Kocaeli'de koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyulmadığı gerekçesiyle 127 idari para cezası uygulandı
Tacikistan Büyükelçisi ve beraberindeki heyeti ağırlayan KOTO Başkanı Bulut, Covid’19 pandemisinin Tacikistan ile daha fazla ticaret yapmaya engel olamayacağını belirterek, “Pandemi biterse yüz yüze, bitmezse de online olarak iki ülke iş insanlarını mutlaka ticaret masasında buluşturmayı istiyoruz” dedi
TEM Otoyolu Körfez geçişinde kötü hava şartlarından dolayı zincirleme kaza meydana geldi. Kaza sonucu TEM otoyolunda uzun kuyruklar oluştu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesikar kış demeden nasta nakil ambulanslarıyla hastalara hizmet veriyor.
MHP Karamürsel İlçe Kadın Kolları Yöneticisi Reyhan Karacan hayatını kaybetti
Kabine bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak
Destek programı başvuru süresi, bir aydan az olmamak üzere Ticaret Bakanlığı'nın internet sitesi üzerinden duyurulacak.
İzmit Belediyesi Cumhur ittifakı MHP’li Meclis Üyesi İlker Kazan’ın annesi vefat etti
Kocaeli’de ekmeğe gelen zammın iptali için Kocaeli Valiliği yargıya başvurulma kararı aldı.
Aşırı kar yağışı sonrası, buzlanma tehlikesi sürücülere zor anlar yaşatıyor.
Ünlü psikolog Doğan Cüceloğlu, İstanbul Beşiktaş’ta yaşadığı dairede ölü bulundu. Evdeki görevli durumu sağlık ekiplerine haber verdi Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte haberin ayrıntıları...
Karadeniz’de bir girdap oluşumu tespit edildi. Uydu görüntülerinde girdabın Kocaeli’ye doğru yaklaştığı görüldü.
Hizmet-İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy İzmit Belediyesinde zabıta olarak çalışırken işten atılan Adem Özay’ın işe iade davasını kazandığını açıkladı.
Gölcük’te yağan yoğun kar yağışı nedeniyle, 17 Ağustos Bulvarı, İSU Şantiyesi arkasında bulunan bir ahırın, biriken kar nedeniyle çatısı çöktü. Birçok küçükbaş hayvan göçük altında kaldı. Ahır sahibin Gölcük Belediyesi’ni araması sonrasında; ekipler, derhal bölgeye intikal ettiler.
Kocaeli’de son 1 haftada 7 kişinin intihar etmesi Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisinde gündeme geldi.
Başiskele Belediyesi, ilçede yaşanan yoğun kar yağışı dolayısıyla yiyecek bulmakta zorlanan sokaktaki dostlarımıza mama desteği sağlamaya devam ediyor.
Körfez Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçede 24 saat kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.
Başiskele Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” ve “Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla yardıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya ve yardım elini uzatmaya devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Amatör Spor Kulüplerine olan desteğini sürdürüyor
Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile Kocaeli’de kar tatili Çarşamba ve Perşembe gününe kadar uzatıldı.
Gebze Belediyesi toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde en düşük işçi maaşı 4450 TL oldu
Soğuk ve karlı günler geçirdiğimiz bu günlerde Büyükşehir Barınma Merkezi’nde misafir edilen vatandaşlar sıcak ve huzurlu bir ortamda bulunmanın mutluluğunu yaşıyor.
Gölcük Belediyesi yoğun kar yağışı ile mücadeleye biran bile ara vermeden devam ediyor.
Kocaeli Valiliği tarafından ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, buzlanma, don ve tipi olaylarına karşı uyarı yapıldı
BİLNET Kocaeli Yönetim Kurulu Başkanı ve Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Korkmaz Kent Konseyinde tek aday olarak seçime giriyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark A.Ş. Hat200 otobüsü sabah saatlerinde yolda kalan ve güzergah dışında bekleyen vatandaşları mağdur etmedi.
Gebze’de yaşayan Sefa Erdem (47) Yalova’da Altınova Tersane bölgesinde işinin başındayken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Umuttepe’de kar nedeni ile zor durumda kalan vatandaşların imdadına yetişiyor.