İftar sofrasında vatandaşlarla buluştu
Başkan Hürriyet, Yenişehir Kapalı Pazar Alanı’ndaki iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi
$ Dolar 44,0608 %0,17
€ Euro 51,1899 %0,04
£ Sterlin 59,0547 %0,28
Altın $5.153,12 %1,50
Gümüş 118,76 %2,41
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Kocaeli’de muhtar dernek başkanları ile bir araya geldi. Kocaeli’de kesintisiz elektrik dağıtımı çerçevesinde yürütülen çalışmalar konusunda muhtar dernek başkanları ile toplantıda buluşan SEDAŞ Üst Yönetim Ekibi, muhtarların talep ve önerilerini değerlendirdi.
Toplantıya SEDAŞ Yatırım, Varlık ve Şebeke Yönetimi Direktörü Mustafa Emre Şafak, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak, SEDAŞ Kocaeli Bölge Müdürü Murat Özdil, SEDAŞ Gebze Bölge Müdürü Gökhan Öztürk, SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürü Efsun Ergin ile SEDAŞ Kocaeli-Gebze bölge yöneticileri katıldı.
SEDAŞ'tan yapılan açıklamada, vatandaşların taleplerinin iletilmesi noktasında muhtarların önemine dikkat çekilerek, "Müşteri memnuniyetini artırmayı ve muhtarlarımızla iş birliğini önceliğimiz görüyoruz. Bölgelerimizdeki eksik görülen noktalara kısa sürede hizmet götürmek için vatandaşlarımızın ilk temsilcisi olan muhtarlarla etkin iletişim halindeyiz. Muhtarlıklarımıza gelen taleplerin bize ulaşmasında bu önemli rolü üstlenen dernek başkanlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz" denildi.
SEDAŞ Kocaeli Bölge Müdürü Murat Özdil ve SEDAŞ Gebze Bölge Müdürü Gökhan Öztürk’ün sunumları ile devam eden toplantıda muhtar dernek başkanları talep ve önerilerini dile getirdi.