SEVİYESİZ PAYLAŞIMI SONRASI  Ozan Uğur Savaş istifa etti
20 Haziran 2021 16:20

SEVİYESİZ PAYLAŞIMI SONRASI Ozan Uğur Savaş istifa etti

CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman’a hakaret dolu sözler sarf eden İzmit İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Avukat Ozan Uğur Savaş, Acurman’dan özür diledikten sonra istifasını verdi.

EL HAREKETİ ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFI PAYLAŞTI


Avukat Ozan Uğur Savaş dün akşam saatlerinde, Anıl Acurman'a yönelik el hareketi çektiği fotoğrafı paylaşarak hakaretler savurmuştu. Acurman'ın meslek hayatını bitirmekle tehdit ettiğini dile getiren Savaş, paylaşımında, "Noldu lan Anıl? Erkekliğin kuruş ediyorsa, insanlar yazmasın bana. Sen yaz. Errrkek” ifadelerini kullandı.

 

ÖZÜR DİLEDİ, İSTİFA ETTİ


İlçe yöneticisi Savaş dikkat çeken paylaşımı sonrası bugün öğle saatlerinde Anıl Acurman'dan özür dileyerek istifa ettiğini duyurdu. Ozan Uğur Savaş paylaşımında, "Dün gece sosyal medyadaki anlamsız paylaşımından dolayı çok üzgünüm. Bir yanlış anlamadan kaynaklanan durumdan ötürü Av. Anıl Acurman’la ilgili yaptığım paylaşım nedeniyle Acurman ailesinden özür diliyorum. Bu durum kendi kişisel sorunlarımdan kaynaklanmış olup partimiz ile hiçbir ilgili yoktur. Bu üzücü olayın partimize zarar vermemesi iin CHP Gençlik Kollarındaki görevimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

"ABİ ŞEFKATİYLE KABUL EDİYORUM"


Bunun üzerine CHP Başiskele İlçe Başkanı Acurman ise Savaş'ın paylaşımını paylaşarak, "Tüm genç kardeşlerim gibi Ozan kardeşimi de hoşgörüyle karşıladım sessizce kendisinden bir özür bekledim. Gelen özrünü her şeyi bir kenara bırakıp bir abi şefkatiyle kabul ediyorum. Herkes hata eder, hata edenlerin en iyileri özür dilemeyi bilenlerdir” sözlerine yer verdi.

Güncelleme: 20 Haziran 2021 16:36
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X