Süleyman Soylu alanı coşturdu!
06 Ağustos 2022 19:00

Süleyman Soylu alanı coşturdu!

Bugün 10.’su gerçekleşen açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktığı sırada, vatandaşlar büyük bir coşkuyla Soylu’yu karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10. Açılış Bayramı’na katılmak üzere bugün ilimize geldi. İzmit Milli İrade Meydanı’nda gerçekleşen açılış törenine binlerce vatandaş katılım sağladı. Coşkulu bir kalabalığın olduğu alanda, vatandaşlar büyük bir sevinç ve özlemle Erdoğan'ı bekledi. Konuşmasını yapmak üzere alana gelen Bakan Soylu ise alanı adeta coşturdu.

“Huzurlu bir Türkiye için gece gündüz çalışıyoruz”

Süleyman Soylu, yaptığı konuşmada“Tayyip Erdoğan’ın hayali sadece iktidar olmak, şehir hastaneleri, bölünmüş yollar, nükleer santraller yapıp Türkiye’nin enerji açığını kapatmak değildir. Tayyip Erdoğan’ın hayali, 2023 seçimini kazanmak değildir, 2023’ün Türkiye’sini kazanmaktadır. Kocaelili hemşerilerim Kılıçdaroğlu’nu güldürmeyeceksiniz değil mi? Ne oyun kurmuşlarsa kurmuşlar. Gıda krizi için Erdoğan’ın ayağına geldiler mi? Sevmeseler de geldiler mi? Bizim onların sevgisine ihtiyacımız yok. Bizim milletimizin sevgisine, gücüne ihtiyacımız var. Terörle mücadele diyorlar. Hiç merak etmeyin. PKK’yı da, FETÖ’yü de, DEAŞ’ı da, DHKP-C’yi de tuş ediyoruz. Huzurlu bir Türkiye için gece gündüz çalışıyoruz. 2023’e, sandıkları patlatmaya hazır mısınız? Çok sıkıntılardan, dertlerden geçti Türkiye. 100 yıl önce bize bu cennet vatanı bırakanlara dua ediyorsak, Erdoğan’ın bir neferi olarak söylüyorum; 100 yıl sonraki nesiller bu dik duruşunuza, bu ülkeye sahip çıkışınıza, milletin adamı Erdoğan’a sahip çıkışınıza dua edecekler. Bu yapılan eserlerin Kocaeli’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme: 06 Ağustos 2022 20:00
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X