İftar sofrasında vatandaşlarla buluştu
Başkan Hürriyet, Yenişehir Kapalı Pazar Alanı’ndaki iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi
$ Dolar 44,0679 %0,03
€ Euro 50,9106 %-0,42
£ Sterlin 58,7508 %-0,47
Altın $5.096,71 %-1,09
Gümüş 118,09 %-0,56
Doğuma büyüme Tavşantepeli olan Öztürk Yaklaşık 8 yıl Önce Tavşantepe Birlik Beraberlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TAVDER)i kurdu ve Kuruluşundan bu yana Başkanlığını yürütüyor.
1975 senesinden bu zamana kadar mahallede ikamet eden aileden , genci ve büyükleriye istişare halinde bulunan, mahallesine yapılması ve olması gereken projelerde öncü olan, mahallenin esnafı ve ilimizdeki birçok STK 'lar ile birlikte diyalog içinde olan CESUR ÖZTÜRK. Doğduğum ve büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek için güçlü bir ekibimle yola çıktığını ifade ederek gerek ilçe belediyesi gerek büyükşehir belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışıp hizmet edeceğinin altını cizdi.
CESUR ÖZTÜRK Kimdir?
1983 KANDIRA BALABAN DİVANI KOCAOĞLU KÖYÜ DOĞUMLU
Lise Mezunu
2 Çocuk Babası
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çalışanı
İbrahim efe ile kendini kıyaslıyormuşsun eskidi hiç bir icraati yok diyormuşsun arkadan atıp tutmak ayıp ama sen ne anlarsın ayıptan işin gücün hava balon olma gerçekçi ol git 10 kişilik derneğini yönet tost ayran dürüm sat sonra gir muhtarlık işlerine sana büyük gelir kaldıramazsın.
Vasat aday kazanamaz bir dediği diğer dediği ile örtüşmüyor kazanma şansı varmı bilemem ama dil pabuç gibi hep saldırı eleştiri yeteneği yok
Başkanım Rabbim muvaffak etsin ALLAH CC hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin .
Tarafsız konuşayım Tek ten geçerim Adam gibi adam sözünün eri Muhtarlığın hakkinida vereceğinden hiç kuşkum hayırlısı olsun
Tavşantepe İçin Gerçekten Hakkıyla Mücadele Veren Hiçbir Zaman Vazgeçmeyen Biridir. Eskimişler Gibi Kendi Çıkarları İçin Hiçbir Zaman Kendini Pazarlamadı