Uğurcan Bekçi Son Yolculuğuna Uğurlandı
İzmit’teki silahlı saldırıda ağır yaralanan Kocaelisporlu futbolcu Uğurcan Bekçi (27), tedavi gördüğü hastanede 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Genç futbolcu, Yeşilova’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.
İzmit’te meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan Kocaelisporlu futbolcu Uğurcan Bekçi (27), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Genç futbolcu, verdiği 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetmesinin ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Olay, 17 Aralık gecesi Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Açılan ateş sonucu Uğurcan Bekçi ile birlikte K.E.B. (27) ve İ.A. (31) vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN YAŞAMA TUTUNAMADI
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve entübe edilerek yoğun bakımda tedavi altına alınan Bekçi, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili gözaltına alınan iki şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


YEŞİLOVA’DA DUYGUSAL VEDA
Uğurcan Bekçi için İzmit Yeşilova Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine ailesi, yakınları, takım arkadaşları, futbol camiasından isimler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende duygusal anlar yaşanırken, genç futbolcunun tabutuna serilen Kocaelispor forması dikkat çekti.

KOCAELİSPOR CAMİASI YALNIZ BIRAKMADI
Cenazeye Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep Durul, Basın Sözcüsü Kadir Genç ve Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler de katıldı. Omuzlarda taşınan Bekçi’nin cenazesi, dualar eşliğinde Yeşilova Aile Kabristanlığı’nda toprağa verildi.
Genç yaşta hayatını kaybeden Uğurcan Bekçi’nin vefatı, Kocaelispor camiasında ve sevenleri arasında derin üzüntüye neden oldu.
