İzmit Belediyesi’nden Yarıyıl Tatiline Özel Çocuk Şenliği
İzmit Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocuklar için eğlence ve öğrenmeyi bir araya getiren ücretsiz bir etkinlik programı hazırladı. Sömestr dönemine özel olarak planlanan şenlikte tiyatro gösterisi, atölye çalışmaları ve yüz boyama etkinlikleri çocuklarla buluşacak.
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Sömestr Şenliği, 23 Ocak Cuma günü saat 14.00’te Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlikte çocuklara hem keyifli hem de dolu dolu bir tatil deneyimi yaşatılması amaçlanıyor.
Tiyatro, Atölye ve Eğlence Bir Arada
Program kapsamında çocukların ilgiyle takip ettiği “Kurbağa Prens” adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Bunun yanı sıra çeşitli çocuk atölyeleri ve yüz boyama etkinlikleri ile minikler yaratıcılıklarını ortaya koyma fırsatı bulacak. Etkinliklerin, çocukların sosyal gelişimlerine katkı sağlaması ve tatil sürecini daha verimli değerlendirmelerine olanak tanıması hedefleniyor.

Ücretsiz ve Herkese Açık
İzmit Belediyesi yetkilileri, çocuklara yönelik kültürel ve sosyal faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirterek, aileleri bu özel etkinliğe davet etti. Yapılan açıklamada, şenliğin ücretsiz olduğu ve tüm çocukların katılımına açık olduğu vurgulandı.