Tek tek yorumlandı
24 Nisan 2026 16:46

Saraylı ve Örcün'de çekilen fotoğraflar Tek tek yorumlandı

Turizm haftası kapsamında; Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Gölcük ve Başiskele Turizm Müdürlüğü, GFSD ve KASK birlikteliğinde, 'Foto Safari' etkinliğinde görüntülenen fotoğraflar değerlendirmeye alındı.

HABER MERKEZİ Tüm haberleri

Çok sayıda eser değerlendirildi

Adeta doğal stüdyo tarzındaki Saraylı ve Örcün'de gerçekleştirilen çalışmalar, Değirmendere Yalı Evleri' kültür yapısında değerlendirildi. Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, GFSD Başkanı İsmail İkiz, dernek üyeleri ve fotoğrafçılar katıldığı akşam da, çok sayıda eser değerlendirildi.

Dereceye girenler ödüllendirildi

KASK Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği Başkan Yardımcısı Hakkı Yeşillik, dernek üyeleri huzurunda fotoğrafları tek tek değerlendirerek 'Fotoğraf Okuması' şeklinde yorumladı. İlk üç fotoğraf ile, üç mansiyon eser sahibi belirlenerek ödülleri takdim edildi.

Güncelleme: 24 Nisan 2026 16:52
BENZER HABERLER
Phama sol
kaan uçar masaüstü
X