Balkondan düşen talihsiz kadın kurtarılamadı .
26 Aralık 2018 11:09

Balkondan düşen talihsiz kadın kurtarılamadı .

Gebze'de 5. kattaki evinin balkon camını silmek isterken beton zemine düşerek ağır şekilde yaralanan Gülay Çember (44) bir aylık yaşam savaşını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre yaklaşık bir ay önce Gebze Beşevler Barış Mahallesi’nde bulunan 5. kattaki evinin balkon camını silmek isteyen Gülay Çember (44) bir anda dengesini kaybederek beton zemine düştü. Kanlar içerisinde kalan bir çocuk annesi talihsiz kadın önce Gebze’deki bir hastaneye ardından da Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

TOPRAĞA VERİLDİ


Yaklaşık bir aydır yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Gülay Çember, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Fabrika işçisi Olcay Çember’in eşi, Milli Eğitim Müdürlüğü Muarif Denetçileri Başkanı Şefik Beşli’nin kız kardeşi olan Gülay Çember’in ölümü tüm sevenlerini yasa boğdu. Gülay Çember, Gebze’de kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Pelitli Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Güncelleme: 26 Aralık 2018 11:17
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X