Dilovası’nda Kahvehaneye Kumar Baskını: 4 Kişiye Ceza, 600 TL’ye El Konuldu
23 Eylül 2025 09:12

Dilovası’nda Kahvehaneye Kumar Baskını: 4 Kişiye Ceza, 600 TL’ye El Konuldu

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dilovası’nda bir kahvehanede kumar oynatıldığı ihbarı üzerine denetim yaptı.

HABER MERKEZİ Tüm haberleri

 Kumar oynattığı tespit edilen bir kişiye adli işlem yapılırken, kumar oynayan 4 kişiye toplam 36 bin 988 TL idari para cezası kesildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, “Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçunun önlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 22 Eylül 2025 günü Dilovası ilçesinde bulunan bir kahvehanede yapılan denetimlerde S.D. isimli şahsın kumar oynattığı belirlendi.

Olayla ilgili S.D. hakkında adli işlem başlatılırken, kumar oynayan 4 kişi hakkında toplam 36 bin 988 TL idari yaptırım kararı uygulandı. Ayrıca kumarda kullanıldığı tespit edilen 600 TL’ye de el konuldu.

Güncelleme: 23 Eylül 2025 09:23
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X