Gebze’de Kebap Salonuna Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde akşam saatlerinde bir kebap salonuna yönelik silahlı saldırı düzenlendi. İş yerinin içerisinde müşterilerin bulunduğu sırada gerçekleşen olayda iki kişi yaralandı.
Olay, saat 22.00 civarında Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan kebapçıda meydana geldi. İddiaya göre, hafif ticari bir araçla iş yerinin önüne gelen şüpheliler, dükkâna ateş açtıktan sonra hızla bölgeden uzaklaştı. Silah sesleri çevrede paniğe neden olurken, iş yerinde bulunan M.C.P. ve M.C.A. vücutlarının farklı bölgelerinden yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede 19 adet mermi çekirdeği tespit etti. Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için bölgede geniş çaplı soruşturma başlatıldı.