Sabote Ediyorlar Dediği  Temizlik İşçilerine Oy İçin Methiyeler Düzdü
27 Şubat 2024 00:44

Sabote Ediyorlar Dediği Temizlik İşçilerine Oy İçin Methiyeler Düzdü

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kendisine Tavşantepe’de çöplerden yana şikayette bulunan vatandaşa cevap olarak temizlik personelleri suçlamıştı. Yine aynı Hürriyet, bu sefer oy için bir araya geldiği aynı personeline methiyeler düzdü.

HABER MERKEZİ Tüm haberleri

İzmit'te 5 yıldır bir türlü bitmek tüknmek bilmeyen temizlik sorunu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in her mahallede karşısına çıkmaya başladı. Vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanan Hürriyet, çoğu zaman temizlik işleri personelini suçlayarak vatandaşı geçiştirme yolunu tercih etti. Geçtiğimiz günlerde, Cumhur İttifakı izmit Belediye Başkanı Muharrem Tutuş, bir video paylaşarak bu durumu gözler önüne sermişti.


"PERSONEL YAPMADIKTAN SONRA AMIR NE YAPACAK"

Paylaşılan videoda, Tavşantepe Mahallesindeki ziyarette vatandaşların Başkan Hürriyet’e toplanmayan çöpler nedeniyle şikayet etmesi üzerine Hürriyet, işçilerini suçlayarak: “Uyarırız çalışanları. Çalışanlar eski çalışanlar. Eskiden yapıp şimdi yapmıyorlarsa, o zaman bazıları sabote ediyor demektir. Uyarın siz de gördüğünüz zaman. Çünkü eski çalışan sonuçta. Çalışanlar değişmedi.Hepsinin başına amir dikemem nihayetinde. Bilirsiniz, işçinin bunu yapması lazım. Personel yapmadıktan sonra amir ne yapacak? İyi de o zaman bütün personeli atmam lazım işten. Aynı personel."dedi. Vatandaşın Başkan Hürriyet’e, “Belediyeye bir dünya personel aldınız” demesi üzerine Hürriyet, “Almadım, hayır almadım. Almadım” dedi. Vatandaş, “Nasıl almadınız?” diye sorunca Hürriyet, “Almadım. Almadım." diyerek cevap vermişti.


"İZMİT’İMİZİ DAHA YAŞANABİLİR KILAN O GÜZEL İNSANLAR"

Yin aynı Hürriyet, bu sefer seçimlerde oyuna muhtaç olduğu ve vatandaşın şikayeti üzerine önlerine attığı temizlik işleri personellerini ziyaret etti.Bu ziyareti de methiyeler düzerek sosyal medyasından paylaştı. Hürriyet paylaşımında:" Her gün şehrimizin sokaklarını, caddelerini ve mahallelerini temizleyerek, İzmit’imizi daha yaşanabilir kılan o güzel insanlar; Temizlik İşleri Müdürlüğü'müz.İzmitlilere layık olduğu en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Temiz ve sağlıklı bir İzmit, hepimizin ortak amacı. " dedi

Güncelleme: 27 Şubat 2024 00:58
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X