AK Parti yine yoğun katılımla bayramlaştı
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından, her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programı, bu bayramda yine yoğun katılımla gerçekleşti.
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı, bugün AK Parti İl binası önünde gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen bayramlaşma, vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılandı. Bayramlaşma programına, "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Milletvekilleri, önceki dönem KBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki dönem İl Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, ilce belediye başkanları ve çok sayıda partili" katılım sağladı.

"Yolculugumuz bitmedi"
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Mehmet Ellibeş,
"Bu ay, bugün yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı bir gün. Biz yine hep beraber yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergiledik. Bizi biz yapan da bu zaten. Yaşadığımız her sıkıntıda el ele, kol kola, gönül gönüle sayın Cumhurbaşkanımızın yanında, olmamız gereken yerde durduk. Yolculugumuz bitmedi. Bir yıllık bir süre var önümüzde. Eser ve hizmette bir sorunumuz yok.
"Bize düşen bu ülkeyi millet ittifakına teslim etmemek"
Şu an yedi partiden oluşan bir masa var ya millet ittifakı. Millete sunduğu şey, AK Parti Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı. Bu sunulan şey, sıkıntıların aşılması doğrultusunda sağlıklı bir öneri değil. Bize düşen bu ülkeyi millet ittifakına teslim etmemek. Teşkilatlarımızla bu zamana kadar olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde 2023 seçimlerinde bize yakışanı yapacağız inşallah. Kocaeli'de, 2023'te Recep Tayyip Erdoğan olarak tescilleyeceğiz inşallah. Bu duygularla hepinizin bayramını kutluyorum" dedi.

"Bu bayramda da birliğimiz daim olsun"
Herkesi selamlayarak konuşmasına başlayan Tahir Büyükakın, "Rabbimize hamdolsun, bir kurban bayramını daha birlikte idrak etmeyi bize nasip etti. Rabbim bu idrak içinde dayanışmayı unutmayan, yetimi, garibi unutmayan bu kurban bayramını idrak etmeyi nasip etsin. Bu bayramda da bizim birlikteliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Kurban bayramınızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Ben inanıyorum ki bu sıkıntıları atlatan ilk biz olacağız"
Büyükakın'ın ardından, herkesin bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan İlyas Şeker, "Pandemi süresi içerisinde, Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonlu duruşu sayesinde, tüm ülkelerde üretim dururken bizde üretim rekorları kırıldı. Petrolle, enerjiyle ilgili sıkıntılar yaşandı. Dünya piyasasına müdahele etmemiz mümkün değil. Başka ülkelerde de sıkıntılar yaşanıyor. Ben inanıyorum ki bu sıkıntıları ilk atlatan Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, yine biz olacağız. Her alanda sonuna kadar çalışmanız, gayret göstermenizden Cumhurbaşkanımız güç alıyor. 2023'e bir yıldan az bir zaman kaldı. Milletvekilleri olarak biz sahadayız. Bayramla birlikte inşallah daha yoğun bir çalışma yapacağız. Ben inanıyorum ki sandıkları patlatarak, Cumhurbaşkanımıza en güzel desteği vereceksiniz. Kurban bayramınızı tebrik ediyorum. Allah birlikte nice bayramlar nasip etsin" dedi.