23 Temmuz 2022 20:09

"BU ÇIRPINIŞLAR SON ÇIRPINIŞLARINIZDIR”

MHP Kocaeli İlçe Başkanı Kemal Okur, Belediye’nin parasını siyasi amaçları için kullanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e çıkıştı. Okur;” Ne yaparsanız yapın yaratmaya çalıştığınız algılarınızla birlikte gideceksiniz” dedi.

“ÇARESİZLİK İÇİNDE ÇIRPINDIĞINIZIN EN BARİZ GÖSTERGESİ”

Okur, Hürriyet’in astırdığı pankartların çaresizlik gösterisinden ibaret olduğunu belirterek şunları söyledi,” Sayın Fatma hanım her zaman ki gibi hukuksuzluk ta zirve yapmaya devam etmektedir. Ne yaparsanız yapın yaratmaya çalıştığınız algılarınızla birlikte gideceksiniz, astırmış olduğunuz pankartlar aslında nasıl bir çaresizlik içinde çırpındığınızın en bariz göstergesi olmuştur.

“CUMHUR İTTİFAKI DUR DEMİŞTİR”

 Cumhur ittifakı eşin dostun akrabanın zenginleştirilmesi ne dur demiştir. İzmit'in imkânlarının peşkeş çekilmesine dur demiştir. İnançlar üzerinden siyaset yapıp oy devşirme sinsiliğine dur demiştir. Paravan şirketlerin, kapı duvar şirketlerin ihya edilmesine ve bu şirketler üzerinden haksız kazançlar sağlanmasına dur demiştir. Rakamsal belgeleri saklayarak gizli saklı iş bitirme çabalarınıza dur demiştir. Alınacak olan araçların üç misli fazla ücret ödenip aziz İzmitlilerimizin soyulmasına dur demiştir.

“SON ÇIRPINIŞLARINIZDIR”

Bu çırpınışlarınız son çırpınışlarınızdır. İftiralar ile gerdiğiniz, birbirine düşman etmeye var gücünüz ile gayret ettiğiniz bu kentin gerçek anlamda gülümseyeceği günler yakındır. Ne İftiralarınız nede algılarınız buna engel olamayacaktır.

Güncelleme: 23 Temmuz 2022 20:14
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X