EROL ÇALIŞKAN, ” PAŞA GÖNÜL’E SAHİP ÇIKACAK”
23 Mart 2019 17:09

EROL ÇALIŞKAN, ” PAŞA GÖNÜL’E SAHİP ÇIKACAK”

AK Partinin Meclis Üyesi listesine 12.sıradan Aday gösterilen Mehmet Ali Paşa mehallesinin sevilen ismi Erol Çalışkan, dur durak bilmiyor.

31 Mart yerel seçimlerinde, meclis üyesi listesini açıklayan AK Parti İzmit’te güçlü ve etkili isimleri listesine dahil ederek gücüne güç kattı. Mehmet Ali Paşa Mahallesi önceki dönem Mahalle Başkanı olan Erol Çalışkan, bu isimlerden biri. Paşa’da sevilen ve etkili isimlerden biri olan Çalışkan, kapı kapı gezerek bütün gönüllere dokunuyor. İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül için destek istiyor.

AK PARTİ OYLARLI PAŞA’DA ARTACAK

Her gün aralık vermeden çalışmalarına devam eden Çalışkan, yaptığı açıklamasında,” Mehmet Ali Paşa İzmit’in en eski mahallelerinden biridir. Paşa’da paşalılar kendilerine verilen değerin her zaman hakkını vermiştir. AK Parti’ye ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman sahip çıkmıştır. 31 Mat yerel seçimlerinde AK Parti oyları daha da artacak Adayımız Sibel Gönül’e sahip çıkacaktır. Bizlere de hizmet etme noktasın da fırsat veren teşkilatımız ve Sibel hanıma paşalılar paşanın çocuğuna sahip çıkarak teşekkür edecektir.

Güncelleme: 23 Mart 2019 17:12
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X