Gerçekler acı geldi, korsana sarıldı
28 Ocak 2021 18:25

Gerçekler acı geldi, korsana sarıldı

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu İzmit’te son dönemde korsan haber sitelerinin arttığını ve bunların sürekli İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i övdüğünü belirtti.

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu, İzmit’te son dönemde korsan haber sitelerinin arttığını ve bunların sürekli İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i övdüğünü belirterek, “Korsan diyorum çünkü bu gazetelerin kime ait olduğunu gösteren künyelerinde isim yazmıyor. Son iki yılda ortaya çıkan bu haber sitelerini İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in şahsi hesaplarında paylaşması ayrıca dikkat çekicidir” dedi.

GERÇEK GAZETECİLERE HAKSIZLIK

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu, şunları söyledi: “İzmit’te son iki yıldır görülmemiş şeyler yaşanıyor. Kime ait olduğu bilinmeyen, hiçbir kurumsallığı olmayan haber sitesi adı altında web siteleri ortaya çıkıyor. Bu sitelerde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in haber görüntüsü altında açıkça propagandası yapılıyor. İşin daha ilginç tarafı ne olduğu belirsiz bu sitelerin haberleri İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in kişisel sayfalarında da paylaşılıyor. Bunlardan biri “Korkusuz Kocaeli” diye bir haber sitesi. Adı Korkusuz ama bu siteyi kuranlar künyesine sahibinin kim olduğunu yazacak kadar cesaretli değil. Attıkları her başlıkla algı operasyonu yapılıyor. Fatma Hanım, son dönemde ortaya çıkan gerçeklerden belli ki rahatsız olmuş, bu korsan sitelere sarılmış durumda. Ama bu mesleği onuruyla yapanlara haksızlık ediyor”.

Güncelleme: 28 Ocak 2021 18:26
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X