GÖKHAN MERİÇ “Bak By KAMAN!”
21 Şubat 2019 18:28

GÖKHAN MERİÇ “Bak By KAMAN!”

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, gerçekleştirdiği basın açıklamasında “Devlet, Pensilvanya’ya el öpmeye giden Büyükşehir Adayı Büyükakın ve Derince Adayı Aygün’ün soruşturmasını yapmış mıdır?” dedi.Kaman’a cevap AK Partili yönetici Gökhan Meriç’ten geldi.

31 Mart yerel seçim süreci yaklaştıkça siyaset ısınmaya başladı.İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, haftalık olağan toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı’nın adayı Kaman, “Devlet, Pensilvanya’ya el öpmeye giden Büyükşehir Adayı Büyükakın ve Derince Adayı Aygün’ün soruşturmasını yapmış mıdır?  Sayın Tahir Büyükakın Valisi iken Bilecik’in adının Ertuğrul olmasını gündeme getirmişti. Peki bu bağlantılara göre Kocaeli de ‘FETÖELİ’ olarak mı anılacak?” ifadelerine yer verdi.

 

Meriç ;“Bak By KAMAN!”

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman’a sert ve etkili çıkışlarıyla gündemden düşmeyen isim AK Partili yönetici Gökhan Meriç’ten geldi.Meriç sosyal medya hesabı üzerinden Kaman’a cevap verdi.yaptığı paylaşımda,” Evinizin dağınıklığını görmeden başkalarının evine düzen vermeye çalışmayın.”dedi

 

İşte Gökhan Meriç’in paylaşımı;

 

Sırça köşkte oturanlar başkalarının oturduğu eve taş atamamalıdırlar. Fetö ile adı en son anılacak TAHİR BÜYÜKAKIN hocamıza kara çalanların önce hali pür melallerine bakmalılar.

Şu an partilerinin genel başkan yardımcıları olan KORAY AYDIN'IN, MHP Genel Başkanlığını ele geçirme savaşında Genel Başkanları olan hanımefendiyi kimlerin desteklediğine dair sözlerini kamuoyu unutmadı.

Hele hele darbe teşebbüsünden 3 ay önce 23 Nisan 2016 tarihinde FETÖCÜLÜKTEN atılan paralelci polisleri sahiplendiği sözleri unutmadık. Ne diyordu zat-i seniyyeleri SÖZÜM ONA haksızlığa uğrayan ve görevinden alınan devlet görevlilerinin de (YANİ FETÖCÜ POLİSLER) görevlerine iade edileceğini söylemişti.

Tahir Hocaya laf etmeden önce gözünüzdeki merteği görün ve önce Genel Başkanınız hanımefendiyi sigaya çekin...

Evinizin dağınıklığını görmeden başkalarının evine düzen vermeye çalışmayın...

Ne demişti Ziya Paşa " Onlar ki verir lâf ile dünyaya nizâmât /Bin türlü teseyyüp bulunur hânelerinde" (Onlar ki dünyayı sözleriyle düzene sokmak isterler, oysa onların evlerine gidip bakın, kendi evlerinde bin türlü ihmal ve düzensizlik görürsünüz.)

 

Güncelleme: 21 Şubat 2019 18:46
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X