Hürriyet Galericiler ve Sanayi Sitesinin sorunlarını dinledi
11 Mart 2019 10:18

Hürriyet Galericiler ve Sanayi Sitesinin sorunlarını dinledi

Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet, İzmit Oto Ticaret Merkezi Başkanı Emin Birlik ve İzmit Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Gürfidan’ı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İYİ Partili ve CHP’li parti yöneticileri ile Belediye Meclis Üyeleri önceki gün İzmit Oto Ticaret Merkezi Başkanı Emin Birlik ve İzmit Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Gürfidan’ı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

İZMİT MUTLU KENTLER ARASINA GİRECEK

Ziyarette konuşan İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, kentin dinamiklerini ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini ve ona göre çözüm önerilerini oluşturduklarını söyledi. Hürriyet, “bu kenti yaşanabilir kılmak, insanların evlerine mutlu bir şekilde gittiklerini görmek istiyoruz. İzmit çok gergin bir kent haline geldi. Bizden, sizden politikası ile insanları birbirlerine küstürdüler. Biz bu küslüğü sona erdirmek istiyoruz. İnsanların barışık yaşadığı bir kent hayalimiz var ve o hayali bu kentin dinamikleriyle kafa kafaya vererek gerçekleştirmek istiyoruz. Bu yüzden sivil toplum kuruluşlarını, sanayi birliklerini, dernekleri, odaları ve ticari merkezlerimizi ziyaret ederek çözüm önerileri üretiyoruz. Bu konuda bizlere katkı verecek olan kuruluşlarımız sadece bize değil bu kentin gelişmesine de katkı sunacaklardır. Sizden de bu desteği ve katkıyı bekliyoruz. İzmit’i hep birlikte yöneteceğiz” açıklamasında bulundu.

 

 

Güncelleme: 11 Mart 2019 10:20
BENZER HABERLER
kaan uçar masaüstü
X