İLKÇEV’de Dr. İlhan Kadıoğlu, yeniden başkan
11 Nisan 2022 16:54

İLKÇEV’de Dr. İlhan Kadıoğlu, yeniden başkan

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Dr. İlhan Kadıoğlu katılımcılarının oy birliği ile yeniden başkan seçildi

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(İLKÇEV), genel kurulu faaliyet raporlarının okunması, denetim raporlarının okunması ve onaylanması ile devam etti. Ardından üyeler oylarını kullandı. İLKÇEV yönetim kuruluna Dr. İlhan Kadıoğlu başkanlığında Tuncay Başoğlu, Dinçer Ekinci, Orhan Yavuzyiğit, Mustafa Çelikbilek, Nurettin Ulutaş ve Hakkı Tonyalı seçildi.

SAHA ETKİNLİKLERİNE YENİDEN BAŞLAYACAKLAR

Genel Kurul sonrası bir konuşma yapan Kadıoğlu, İLKÇEV’in faaliyetlerinden bahsedip, başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları anlattı. Pandemi döneminde saha faaliyetlerine bir süre ara verdiklerini, online etkinlikler yapmaya çalıştıklarını ama yasakların kalkmasıyla yeniden faaliyetlerine hız verdiklerini belirtti. Genel Kurula, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç başta olmak üzere, çok sayıda İLKÇEV üyesi ilgi gösterdi. Dr. İlhan Kadıoğlu Genel Kurula katılan üyelere teşekkür ederek sözlerini bitirdi.

 

Güncelleme: 11 Nisan 2022 16:59
BENZER HABERLER
fizyoterapist
kaan uçar masaüstü
X