İYİ Parti’den Hürriyet’e destek ziyareti
13 Şubat 2021 15:27

İYİ Parti’den Hürriyet’e destek ziyareti

İYİ Parti il kadın kolları heyeti İzmit Belediye başkanına ziyarette bulundu. Ziyaretin tarih olarak bu döneme denk gelmesi bir destek olarak yorumlandı.

Kocaeli gündemi geçtiğimiz hafta intihar ederek yaşamına son veren CHP Kartepe Meclis üyesi Tugay Adak’ın ölümü ile sarsılmıştı. CHP’li gençler Başta Haydar Akar olmak üzere CHP’li bir çok üst düzey isme tepki göstermiş Tugay’a sahip çıkmamakla suçlamıştı.

İYİ PARTİ’DEN MANİDAR ZİYARET

Akar ve Hürriyet’e bu denli tepkinin olduğu bir dönemde İYİ Parti Kocaeli il kadın politikaları başkanı Pelin Dönge ve çalışma ekibinin Hürriyet’e yaptığı ziyaret dikkatlerden kaçmadı. Ziyaretin nedeni Hürriyet’e destek olarak yorumlanırken sosyal medyada ziyaret şu ifadelerle paylaşıldı:

İl kadın politikaları çalışma ekibi olarak ,İzmit Belediye Başkanımız Sn.Fatma Kaplan Hürriyet’te ziyarette bulunduk.Kadın çalışmaları ve yakın gelecekte hayata geçecek projelerimizle ilgili bilgi alışverişi ve istişarelerde bulunduk.Kıymetli başkanımızın her zaman yanındayız.Nezaketleri ve samimi evsahipliği için kendilerine ve İzmit Belediyesi koordinatörü Sn.Yaşar Kardaş’a çok teşekkür ederiz.

 

Güncelleme: 13 Şubat 2021 15:28
BENZER HABERLER
KOTO
kaan uçar masaüstü
X