
Gökhan Ercan'dan Meclis Tartışmalarına Videolu Yanıt: “Kesip biçtiğinizi tüm İzmit görüyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclislerinde yaşanan tartışmalara ilişkin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaşımı yaptı. Ercan, mecliste yaşananların çarpıtıldığını savunarak, AKP’li yöneticilerin açıklamalarına sert sözlerle karşılık verdi
Paylaşımında “Kesip biçtiğinizi tüm İzmit görüyor” ifadesini kullanan Ercan, tartışmaların gerçekte nasıl yaşandığını göstermek amacıyla video destekli açıklamalarda bulundu. “Mecliste yaşananlar öyle değil, böyle” diyen Ercan, yaşananları olduğu gibi yayınladıklarını vurguladı.
Ercan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Tek yerden kurulan ifadeler ve uygulamalarla konuşan, izin almadan aday dahi olamayan bir topluluğa, ‘demokrasi, parti içi demokrasi, yönetim şekilleri, siyasi hayatın çeşitliliğini’ anlatsak da anlamazlar. Hoca efendinizden öğrendiğiniz montajlama işlerini basitleştirip uygulamaya çalışmanızı bu kentin insanları artık yutmuyor. İzmit Belediyesi Meclisi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde yaşananlar öyle değil, böyledir. Açık ve şeffaf yönetimimizle zaten tüm meclisi canlı yayınlıyoruz.”
CHP’li Ercan’ın bu çıkışı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Ercan’ın paylaştığı videoda meclis oturumlarından kesitler yer alırken, tartışmalı anların tamamının kamuoyuna sunulduğu görüldü.