Korkmaz, 35. Kent Bayramlaşmasına kent dinamiklerini davet etti!
Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, kentin bütünlüğünü sağlamak adına Bayram’ın ikinci günü yapılacak olan 35. Kent Bayramlaşmasına kent dinamikleri ve siyasi partileri tek tek ziyaret ederek davet etti.
Göreve geldiği günden bu yana kentin bütünlüğünü sağlamak adına yoğun uğraş veren ve her kesimi kucaklamayı başaran Kent Konsey Başkanı Ali Korkmaz, Kurban Bayramı nedeniyle Bayram’ın ikinci günü yapılacak olan 35. Kent Bayramlaşmasına kentin tüm dinamiklerini davet etti. Kentlilik bilincinin oturtulması adına başarılı projelere imza atan Korkmaz, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında Kocaeli Kent Konseyi 10. Dönem etkinlik ve projelerinin sunumu yaptı. Gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmasında da Bayram’ın kırgınlıkların unutulduğu günler olduğunun altını çizerek, tüm parti ve STK’lar ile coşkulu bir bayram yaşamak istediklerini vurguladı.
KENT DİNAMİKLERİNE BAYRAM DAVETİ
Kent adına bütünleşmeyi tam anlamıyla sağlamayı başaran Ali Korkmaz, bu Bayram için de birçok siyasi parti liderini makamında ziyaret ederek Türkiye’ye örnek birlik ve beraberlik göstergesi olan Kent Bayramlaşmasında Kocaeli’nin tüm dinamikleri ile coşkulu bir bayram programı gerçekleştirmek istediğini ifade etti. Korkmaz, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt, Saadet Partisi İl Başkanı Av. Zafer Mutlu ve İzmit Belediye Başkanı CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret ederek bayram için davetiye verdi.







